BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HitMyHeart hesabi devredilmistir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahimpekna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hep yanımda olanların başına birşey geliyor ve anlamış değilim ??? ZaZuKeN IronTyson ile tartıştı ve ertesi gün 120 gün ban yedi ? ZeiZ in msn i çalındı ve çar şifresini kopyala yapıştır şeklinde yaptiğından sistematik bir hataya kurban gidip sadece çarının özelliklerini sorarak iade edileceği yere mod.lar tarafından "nerden bilelim senin çarın olduğunu ! " gibi köleye hukmeder gibi tavırlar.. Lütfen.. Yeter..

Tartıştı ve hakaret etmediyse ban yemez bir şüpheniz varsa ticket atarak ss'yi isteyin . ''Nerden bilelim senin çarın oldugunu '' gibi demeleri normal . Kanıtlayamaz hiç bir şekilde çar benim diye . O zaman biri gelir der sw nin en iyi çarı xxxx benimdir böyle sistem hatası var bana şifre gönderin :)

Tartıştı ve hakaret etmediyse ban yemez bir şüpheniz varsa ticket atarak ss'yi isteyin . ''Nerden bilelim senin çarın oldugunu '' gibi demeleri normal . Kanıtlayamaz hiç bir şekilde çar benim diye . O zaman biri gelir der sw nin en iyi çarı xxxx benimdir böyle sistem hatası var bana şifre gönderin :)

sacmalamada dunya birinciliğe adaysin
her onune gelen car benim diyebilir ama carin bilgileri veremez
bilgi derken ( itemler, itemlerin efsunlari, krakterler , krakterlerin lwlleri, carin skilleri , madencilik lisanlar falan, hangi loncada olduğu , loncadaki yetkisi vb.)
bunlari sayabilecek kisi zaten carin sahibidir bence
her cari goren ic itemleri efsunlarini krakterleri falan bilemez heraldi disardan bakinca benim bildiğim gorunmuyodu onlar
sizin ordan bakinca gorunuyomu yoksa ondan boyle sacmaliyosun.

sacmalamada dunya birinciliğe adaysin
her onune gelen car benim diyebilir ama carin bilgileri veremez
bilgi derken ( itemler, itemlerin efsunlari, krakterler , krakterlerin lwlleri, carin skilleri , madencilik lisanlar falan, hangi loncada olduğu , loncadaki yetkisi vb.)
bunlari sayabilecek kisi zaten carin sahibidir bence
her cari goren ic itemleri efsunlarini krakterleri falan bilemez heraldi disardan bakinca benim bildiğim gorunmuyodu onlar
sizin ordan bakinca gorunuyomu yoksa ondan boyle sacmaliyosun.

Saçmalayan sensin arkadaşım . Hem suçlusunuz hem güçlüsün birde . Bu verdigin bilgiler çarını almana yardımcı olamaz . Şifreni belkide unuttun yalan atıyorsun sana neye dayanarak inanıcaz ki ?

Belkide ben cok yakın bir arkadaşımla samimiyim tüm itemlerini biliyorum felan efsun karakter senin gibi gelip anlatayım çarımı versinler o zaman öyle iş olmaz

Fazla uzatmaya gerek yok , carın sorumlulugu sana ait . Hak talep edemezsin geçmiş olsun iyi forumlar

Saçmalayan sensin arkadaşım . Hem suçlusunuz hem güçlüsün birde . Bu verdigin bilgiler çarını almana yardımcı olamaz . Şifreni belkide unuttun yalan atıyorsun sana neye dayanarak inanıcaz ki ?

Belkide ben cok yakın bir arkadaşımla samimiyim tüm itemlerini biliyorum felan efsun karakter senin gibi gelip anlatayım çarımı versinler o zaman öyle iş olmaz

Fazla uzatmaya gerek yok , carın sorumlulugu sana ait . Hak talep edemezsin geçmiş olsun iyi forumlar

senin samimi arkadasin carinin ozelliklerini sifresini biliyosa bu hesap paylasimina girer ve ban sebebidir
biz her seyi kuralina gore oynariz senin gibi diyiliz yani.
metin2 turk de carin calinmasi durumunda email ile birlikde carin ozelliklerini sorup car iadeis yapiliyo demekki senin az once sacmaliğin seyler ordada olur
sen hemen oraya gir yonetime sacmaladiklarini yaz deissinler kimseye hesap iadesi yapmasinlar
cocukmusun nesin yaw 20 yillik olan seyi simdi yok deyip durma
car bilgilerine gore car iadesi her metin2 de vardir
sonucda emek harciyosun buraya yada baska bi yere emeğini geri almak icinde elinden geleni yapman gerekir
dediğim seyin yalan olduğuna sifreyi unuttuğuma falan inaniyosa ac bi yeni car sifresini deismeye calis gor bakalim yalan mi diyil mi dediğim sekilde dene ama.
sonra belki sacmalamakda vazgecersin.

senin samimi arkadasin carinin ozelliklerini sifresini biliyosa bu hesap paylasimina girer ve ban sebebidir
biz her seyi kuralina gore oynariz senin gibi diyiliz yani.
metin2 turk de carin calinmasi durumunda email ile birlikde carin ozelliklerini sorup car iadeis yapiliyo demekki senin az once sacmaliğin seyler ordada olur
sen hemen oraya gir yonetime sacmaladiklarini yaz deissinler kimseye hesap iadesi yapmasinlar
cocukmusun nesin yaw 20 yillik olan seyi simdi yok deyip durma
car bilgilerine gore car iadesi her metin2 de vardir
sonucda emek harciyosun buraya yada baska bi yere emeğini geri almak icinde elinden geleni yapman gerekir
dediğim seyin yalan olduğuna sifreyi unuttuğuma falan inaniyosa ac bi yeni car sifresini deismeye calis gor bakalim yalan mi diyil mi dediğim sekilde dene ama.
sonra belki sacmalamakda vazgecersin.

Bakın , benim kadar Metin2 den tecrübeniz yok ve anlamıyorsunuz :) Metin2'de hesap paylaşımı hiç bir zaman ban sebebi olmamıştır , metin2 de multi diye birşey yoktur . Metin2 TR de ticket atarsan çar çalınması ile ilgili 2 aydan önce alamazsınız buda 1. Anlıyorum yaranız var gocunuyorsunuz ama sacmalayan sizsiniz :) Sende ''Kopyala , yapıştır '' yapmasaydın o zaman ? Saçmalayan varsa oda sizsiniz . Dedigim gibi mesela ben oyundan tanıdıgm birinin tüm çar bilgisini biliyorum karakterleri itemleri harfiyen biliyorum simdi sizin gibi bilgileri verip çarın şifresini alırım . Herkes böyle artniyetli olup çar sooyabilir . Sizin dediginiz imkansızdır , çarınızın iadesi söz konusu degildir . 1 Bardak soguk su size kafi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri