HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun.
w7'nin nesinden memnun değilsin ? Bilgisayarı doğru kullanmayı bilen herkese tavsiye ederim. Sağdan soldan, bilmediğiniz sitelerden virüslü dosyaları indirip taratmadan kurarsanız o bilgisayarın ömrü en fazla 1 yıldır. Bunun w7 ile hiç bir alakası yok.
hack bile kullanamıyordum oyunlarda sorun bu

Aynen w7'den bende kurtulmak istiyorum her oynadımda oyun hemen donup pc reset atıyor deli oluyor.
Ya bırakın emmiler, bende win7 kullanıyorum . berbat. ne bir kod kullanabiliyorum , ikide bir saçma sapan güncellemeler, yakında xp yapıcam . iyi yapmışsın kardeşim .)
İşte Win7nin Kötü yönleri
Bir işletim sistemini oyun hilesi için asla değiştirmem ama sana hayırlı olsun , ayrıca windows 7 , microsoft'un şuana kadar çıkardığı en güvenli ve en hızlı sistemidir.
Oyun için değilki Win7 için Wall bulalım dedik bulamadk sora bişeyler indirdim hepsi keylogluymus pcme girdiler msnmi hacklediler neyse geri aldım msn'mi sonra kendiliginden mavi ekran gelip rest atıyordu oyuzden degişmedm yani.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)