HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar İndirmeyinnnn....İçinde Keylogger var sakın indirmeyin bu siteden server falan wala türkte çariniz varsa soyuldu demektir bnden solemesi bnm basıma gelen sizin basınıza gelmesin...
ya arkadaslar pvp hepsını ayrladım ama gıremıyorum hong kong txt yazıyo vıdolarda onu bır dosyaya kopyalıyolar bende o dosyayyı bulamıyorum yardım edermısınız
Arkadaşlar benim 1 sorum olcak 10 gündür ugrastım yapamadım sorumu cevaplayanı +rep e bogarım yeterki cevaplayın kardeşler:
şimdi ben serverimi kurdum navicat ı da actım potmap filan herşey açık hamachide açık
account-account yaptım ama 2.account a girerken şöyle bir haa verdi : 1017 Can't find file 'account' (errno:2) böyle bir hata geldi lütfen yardım edin ++++++repppp e bogarımmmmm
şimdi ben serverimi kurdum navicat ı da actım potmap filan herşey açık hamachide açık
account-account yaptım ama 2.account a girerken şöyle bir haa verdi : 1017 Can't find file 'account' (errno:2) böyle bir hata geldi lütfen yardım edin ++++++repppp e bogarımmmmm
:m08: :m08: Lütfen yardım :ka24:Arkadaşlar benim 1 sorum olcak 10 gündür ugrastım yapamadım sorumu cevaplayanı +rep e bogarım yeterki cevaplayın kardeşler:
şimdi ben serverimi kurdum navicat ı da actım potmap filan herşey açık hamachide açık Herşey açık vituralde
account-account yaptım ama 2.account a girerken şöyle bir hata verdi : 1017 Can't find file 'account' (errno:2) böyle bir hata geldi lütfen yardım edin ++++++repppp e bogarımmmmm