HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm Arkadaş Öncelikle Konuya İlgi Gösterdiginiz İçin Teşekkürler ...
Ben Pvp İçin Herşeyi Hazırladım.Fakat Hesap Oluşturmayı Yapamadım Bİ Türlü.Emre-28'in ve Diger arkadaşların hazır panellerinden üyelik te alınmıyor.1 Tane Hesap Oluşturdum Fakat Oyunda Girişinizi Kontrol Edin Diyor.
Sizden İsteğim Navicattan Nasıl Saglam Bir Üyelik Alabililecegimi Anlatmanız ...
Accountta şifre kısmıda kodlamalı oluyor.açıklarsanız sevinirim.,
Yardımlarınız İçin Teşekkürler...Emek Verenin Hakkınıda Vermek Lazım.Yardım Eden Arkadaşlara Elimden Geldigince TurkMmo Da Yardım Edeceğim...
Ben Pvp İçin Herşeyi Hazırladım.Fakat Hesap Oluşturmayı Yapamadım Bİ Türlü.Emre-28'in ve Diger arkadaşların hazır panellerinden üyelik te alınmıyor.1 Tane Hesap Oluşturdum Fakat Oyunda Girişinizi Kontrol Edin Diyor.
Sizden İsteğim Navicattan Nasıl Saglam Bir Üyelik Alabililecegimi Anlatmanız ...
Accountta şifre kısmıda kodlamalı oluyor.açıklarsanız sevinirim.,
Yardımlarınız İçin Teşekkürler...Emek Verenin Hakkınıda Vermek Lazım.Yardım Eden Arkadaşlara Elimden Geldigince TurkMmo Da Yardım Edeceğim...

Yuh O Kadar Pvp yle Uğraşan Üye Var Forumda Hiçbir Cvp Yok Konuya. 

Anlatayım,
Üyelik ALma yerini Biliosndr zaten Accout Account
Ordaki KOd Rain Adlı Uyeninki 12345 anlamına gelr ve md5 Kodlama sistemiyle kodlanır sen onun aynısını kopyala oraya yapıştır 12345 olur veya netten araştır md 5 cevirici die Onu yaz oq
+ ReP PLs
Ordaki KOd Rain Adlı Uyeninki 12345 anlamına gelr ve md5 Kodlama sistemiyle kodlanır sen onun aynısını kopyala oraya yapıştır 12345 olur veya netten araştır md 5 cevirici die Onu yaz oq

+ ReP PLs
Anlatayım,
+ ReP PLs
Kardeş Yardımın İçin Teşekkürler Fakat Bunları Bİliyorum.Bunları Yapıyorum Ama irerken Girişinizi Kontrol Edin Diyor Bende.Diger hamachideki Arkadaşlarada Baglantı Hatası Veriyor :S:S:S:S Lütfen Yardımcı Olun Yoksa 1 Haftalık Geceli Gündüzlü Emeğim Boşa Gidecek :S