recepk78 1
recepk78
Test5410 1
Test5410
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

A.Gücü'nde "Gökçek" devri bitiyor!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bocek25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 133
Ankaragücü 30-08-2009 tarihli kongresine 25. Asliye Hukuk Mahkemesi iptal kararı vermişti.

Ahmet Gökçek yönetimi ise bu kongreden sonra 4 kongre daha yapmıştı. 25. Asliye Hukuk Mahkemesi bu kongreleride iptal ederek Dosyayı Yargıtay 7. Hukuk Dairesine gönderdi. Kongrelerin yok hükmünde kararının çıkma ihtimali üzerine Ahmet Gökçek Yönetiminin, 08-08-2011 tarihinde Olağan Üstü Kongre Kararı aldıkları ortaya çıktı.

Bu kongrede Ahmet Gökçek Aday olamıyor. 30-08-2009 Tarihli kongrede Üyeliğe kabul Edilen Gökçekler ve arkadaşları Mahkemenin bu kongreyi yok hükmünde sayması nedeniyle Ahmet Gökçek, Melih Gökçek ve şu anki yönetimdeki bir çok ismin üyelikleri düşmüş oldu. Bu nedenle Ağustos ayında yapılacak olan kongrede aday olamayacaklar.

Bu kez kongre Ankaragücü Cemal Aydın Spor kompleksi'nde.
Ahmet Gökçek Yönetimi'nde yapılan tüm kongreler Sarayköy Tesisleri'nde yapılmış ve Onursal Başkan Cemal Aydın'ın ismi Beştepe Tesisleri'nden silinmişti.

Öte yandan, Kongre ilamında önemli not olarak duyurulan Ankaragücü Kulübün Olağan Üstü Kongre Kararı 30-08-2009 tarihindeki üyelerin katılması not olarak özellikle belirtildi.



di-871X.jpg
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst