- Konular
- 1,781
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Windows XP kullanıyorsanız ve henüz BETA olmasına rağmen günümüzün gözde işletim sistemi olan Windows 7′nin çeşitli özelliklerini Windows XP üzerinde kullanmak istiyorsanız, bu yazımız tam size göre.
Aşağıda Windows 7 Giriş Ekranını (Login Screen) görüyorsunuz, bu giriş ekranını Windows XP açılışında kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Böylece yıllarca kullandığımız ve Microsoft`un en başarılı işletim sistemlerinden bir tanesi olan Windows XP`yi görsel olarak biraz değiştirmiş olacağız.
Aşağıda Windows 7 Giriş Ekranını (Login Screen) görüyorsunuz, bu giriş ekranını Windows XP açılışında kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Böylece yıllarca kullandığımız ve Microsoft`un en başarılı işletim sistemlerinden bir tanesi olan Windows XP`yi görsel olarak biraz değiştirmiş olacağız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1. İlk olarak aşağıdaki adresi kullanarak Windows 7 Giriş Ekranını yüklemek için gerekli olan verilerin bulunduğu arşiv dosyasını indiriyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2. Arşiv dosyamızı açtığımızda ekran özelliklerimize uygun olan klasör (Wide Screen, Normal Screen) içerisindeki logonui.exe dosyasını kopyalarak aşağıda konumu yazılı klasör içerisine yapıştırıyoruz ve varolan logonui.exe dosyasının değiştirilmesine izin veriyoruz.
drive:\Windows\System32
3. Yapmış olduğumuz bu işlemlerden sonra Windows XP`yi yeniden başlatıyoruz ve Giriş Ekranımızın değiştiğini görüyoruz.