18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Bir şeyden anlamıyorsunuz bari konuşmayın.Could Not Inject Data hatası sistemde bir hata veya bir dll silinmesi sonucu gerçekleşir.Hatta dll nin baş kodu d3....43 tür.Bir çok oyunda bu hata verilir.Hata veren dll kodunu arama motoruna yazarsanız.Zaten orda gösteriyorlar direk dll-files olan programı indireceksiniz.Yine bulamanyanlar özel mesaj yoluyla bana ulaşsın link olarak vereyim.Tarayıcıyla alakası yok sistemle.İnsanların bilgisayarlarını kurcalamayın durduk yere.Alıntı Değildir. Teşekkür veya isterseniz +rep yeter.İyi oyunlar dilerim.
NOT : Hile VirüsFighter Programı tarafından taranmış ve herhangi bir tehtide rastlanmamıştır.
NOT : Hile VirüsFighter Programı tarafından taranmış ve herhangi bir tehtide rastlanmamıştır.
Son düzenleme:
bnde OverKiller.net Error Could not inject dll hatası verior bili0musunuz çözümünü ?
Yok artık ya yok yok bişey demiyorum arkadaşım yukarda anlattım.Biraz yorumları oku.
hadi ordan Len çokmuş biLi0sn sen bn yazarken o sıraya yorum yazmışsın sen yazdıqnda kimse bişi anLmaz uza biLdr kapa çenenide
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)