arklar menuyu nasil aciyoruz
Benim verdiğim exe ile oyuna giriceksin ztn oyuna girince direk açılıyor menü menüyü açıp kapama tuşü ise insert
qaRdes Yani NaCi herseyi yapıym oyun tam acılıyo could not inject dll hatası veriyo acıLmıyo HaTanın dzeLtme proqRamı varsa LinqiNi veRiRmisiN
Hataya tamam deme biraz bekle oyunun açılması gerek yine olmassa pc yi yeniden başlat öle dene bendede oluyordu tamam demiyordum oyun açılıyordu
Arkadaşım herkez sana link kırık yenile dedi ben bile yenile dedim millet o kadar diyince dedim siteye girip ben veriyim linki sen vermedin anlatımın yokdu resimler yokdu ben onları ekleyerek koydum senin konunla benim konum arasında çok fark var
Kardeşim. sabah buldum hacki başkası bulur hemen koyar dedim işe gitmem gerekiyordu acelem vardı. Hemen koyup çıktım yani seninde başkalarının emeğini [ç]alıntı yapıp 2-3 şey daha ekleyip yeni konu açman doğru değil yani.
Hataya tamam deme biraz bekle oyunun açılması gerek yine olmassa pc yi yeniden başlat öle dene bendede oluyordu tamam demiyordum oyun açılıyordu
HaCı Yine oLmadı NoLur cozum ßuLn yaww
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)