kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

xNiKoTiNx & Berdina İtiraf Merkür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNTaJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

38984038152262887079.jpg

buraya resmi ekleme sebebim ban veya ceza sistemiyle ilgili degildir sadece merkür oyuncularina bilgilendirme. bircok küfür hakaret ve adi hırsızlıklara karisan Cenvager06' xSamueLx banlanmisti oyunu biraktim diye bilgilendirme yapmislardi hala merkürdeler bildiginiz üzere yeni oyuncular kasmislardi Berdina xNiKoTiNx ' farkli isimlerle oyuna 45günlük baslamis olarak tanitmislardi kendilerini cevrenizdeki insanlara dikkat edin Degerli Merkür oyunculari .. iyi forumlar
KANTAJ. Benı Böle Kışkırtion. Varsa öle Şey İP ADRESIM VEYA HERSEYIM BELLİ.
Bak Yıne Olayı cıkaran sensın. deılmı. derdini iyi anlıom ben :D
Şehre Kendını zor attın ıcın:)
Kesemıorsun dıe Mı İftira Atıon.:D
ha Gelelım g30n ye KNKAM COL ORTA KNKAM KIZIL :):):)
Loncadan Attık die Odamı İftiraya başladı :mad:
Artık Size Gulıorum.
BENIM İP ADRESIM BELLI ADMIN VE YONETICILER VAR. ONLAR ARASIN
HARBİ COCUKSUN SEN Ya:eek:
Valla bak
Dünkü olayıda gordun OLAYI YAPAN SENSIN HERSEYI YAPAN SENSIN.
İnsanları Böle Kıskırdırıorsun.
DİNİME KÜFÜR EDEN MÜSLÜMAN OLSAYDI OOOOOOO:ka19:
Aynısını da dıorum Ban yemıs etmısdır banane o adamdan
Cezasını cekmısdır.
BAN YEMEYEN KIM ? SEN YEMEDINMI ?
Sen Varya Gercekden Git PSİKOLAJİK DOKTORUNA GORUN Bence :)
Berdina O lafı Kızgınlıkla sölemiş olabılır.
Herkeze SEN ŞUSUN DERSEN ADAM BIKAR EVET BENIM DER :):):)
Sanada Diyim Sen Kimsin: SENDE KIBRISLI BARANSIN zuhahahaaha:m08::m08::m08::m08:
Hadi Bakalım
G30N ye GELINCE KÜFÜR ETMIORYA NAMUSLU YA BAKIN NELER SOLEMIS VERIORUM SSLERI YETER G30n :l04::l04::l04::l04::l04:
İyi Forumlar İyi oyunlar

konu net doğru bir anlatimla gerçekleriyle göz önünde bulundurulmuş açikcasi doğruca anlatim güzel takiple net açık ve doğru şekilde anlatilmiş konu içerisinde sunulmuş doğru şekilde hersey....

Seninle muhatap bile olmucam ben konuyu tartismaya dönüstürme demistim sana defalarca ceza aliyorsun hakaret etmeye tartisma cıkarmaya devam ediyorsun ? ortada hersey kendi carinla yazdıkların oyun ici iyi forumlar

Ben bu açıklamaları daha önce yapmıştık ve yineliyorum.

Birbirinizi küçük düşürücü,aşağılayıcı kelimelerde bulunmamalısınız.
Oyun içinde vs lerinizi savaşlarınızı uygun üslupla dalga geçmeden koyarsanız inanıyorumki karşı tarafda aynı şekilde tebrik etmesini bilir.

Ama sizin aranızdaki rekabet değil artık düşmanlık savaş olmuş.Bu tür olayların tekrarlanmaması için bizde uyarı veriyoruz umarım uyarıyı dikkate alırsınız. Nikotine 1 gün uyarı banı yeterli tekrarlanırsa süresi artıcaktır.Aynı şey diğer herkez için geçerlidir

Sayın İdareci Ve Yonetıcıler Sabrında Bi sınırı vardır İnsanların oyundada olsa
veya forumda gordugunuz gıbı tahrik edıorlar insanları zorlar şunu yapdırmalarına calısıorlar
ben şuna ınandımkı. BU KANTAJ AŞAĞILIK KOMPLESİ var ben bunun sevıyesıne dusupde Artık CVP YAZMICAM.
GEREKENI SIZLERE BIRAKIORUM LTFEN KARALAMA VEYA İFTİRA YAPMASINLAR.
TABİ BEN 1 GUN BAN ALIRSAM O ALMASA TABIKI BU ADAM BÖLE ŞIMARIR VEYA KIŞKIRTIR.
Peki Bu KOnuyu anlamadım ben :)
BENIM EŞIMDE KIZGINLIKLA O LAFLARI SOLEMISDIR
BENIM TEK ISDEDIGIM SEY
BENIM İP ADRESLERIMDEKI TUM CARLARA VE EŞİMIN İP ADRESLERINE BAKSINLAR
BİDE O SAMUEL DEDIKLERI ADAMIN İP ADRESLERINEDE BAKSINLAR LTFEN
ÖLE BİŞEY YOKSA EGER BEN BU KANTAJIN AGIR CEZA ALMASINI ISDIORUM
BÜYÜK Bİ İFTİRA VE KARALAMA YAPIOR.
İLGİLENIRSENIZ. SEVNIRIM.
G30N ye GELINCE YOK BEN MASUMUM KUFUR ETMEM ASLA :)
SSLEERINI VERIMDE GORSUN SERVER :) MASUMA BAKSINLAR :)

Nese Ben Şunu anladım bunlar foruma konu acarken veya yorum yaparken..
eline yüzüne bulasdırıorlar :)
Nese İYİ FORUMLAR İYİ OYuNLAR.
Bana Verilen CEZANINDA BEN KARSIMDAKILERDENDE İSDERIM HAKSIZLIK OLMASIN.

Gerçekten çok üzülerek bu kişinin yaptıgı surdakı ss ve bir sürü saçmalık olarak gördügüm bu ve bunun gibi bir sürü oyun içinde olsun forumda olsun gereksiz işleri galeye bile almıycagım bir kişisin benım adımı agzına almadan önce sen eyy kişi yeırnı hadını ve rütbenı bılıceksın insanları çileden çıakrıp ne yapmaya çalıştını anlamış degilim süreklı benı oyun içinde sahari diye tanıtmak yada bunun gibi bir süür rahatsızlık larını hiç ciddiye almıyorum ordada görüldügü üzere arkdş arasında şakalaşıp evet ben sahari ve cengawer sözü etmişim bu kadar candan dedıgm krdş gibi gördügün insanalırn bu kadar müşgülpesat olcajklaırnı hiç düşünemedım tek kelımele diyorumkı daha çocuksunuz ve sizleri hiç bir şekılde ciddiyede almıyorum bunuda ayrıca belirteyım gerçekten şu sahari olupta burda bunuda itiraf etmek çok isterdım ama ne yazıkı degılım olmayan birisi olmak zorundada degılım sen artık gerçekten hadını aştın bende şimdi diyorumki senınde artık gerçekten gereken cezayı alma zamnın geldi de geçti bile sabrımın sınırlarını zorlama çocukkkk oyun oynamıyorsan yada eglenmsını bılmıyorsan bu adrese ugramıycaksın yada insan olucaksın olamıyorsanda benım ismimi yada eşimin ismını zikretmıyceksın umarım anlama kabiliyetın bu saaten sonra biraz olur diye düşünüyorum anca kendin böle burda zırvalar durusun oyunu oyun gibi oyna kendi çapında pislıgını sıçratmadan bize bulaşmadan. O ss inde eline kımler yoluyla geçtigi zaten resımded görüldügü gibi krdş gibi sevdıgim gerçekten insan yerıne koydugum krdş bu dimi yazıklar olsun tek kelıme ile neymiş bu sahari ve cengwer ya pehhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri