Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

xNiKoTiNx & Berdina İtiraf Merkür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNTaJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

38984038152262887079.jpg

buraya resmi ekleme sebebim ban veya ceza sistemiyle ilgili degildir sadece merkür oyuncularina bilgilendirme. bircok küfür hakaret ve adi hırsızlıklara karisan Cenvager06' xSamueLx banlanmisti oyunu biraktim diye bilgilendirme yapmislardi hala merkürdeler bildiginiz üzere yeni oyuncular kasmislardi Berdina xNiKoTiNx ' farkli isimlerle oyuna 45günlük baslamis olarak tanitmislardi kendilerini cevrenizdeki insanlara dikkat edin Degerli Merkür oyunculari .. iyi forumlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Herkesin hataları oldu zamanında. Şu oyunda ben de dahil hatalara düşmeyen kimse yok. Ama pişman olup, insanları iyice tanıdıktan sonra özür dilemesini bilmek en güzeli. Nikotin in bana hatası oldu, tanımadğı içindi. Sonrasında özür diledi kapandı konu.

Ss e gerek yok zaten. Tüm çarlarını biliyorduk. Nikotin yanımda diye kimse laf edemez. Laf edenler varsa önce yanına aldkları kişilere baksınlar. Küfür ve tehdit edipde hiç bişey olmamş gibi oyuna devam edenler var yanlarında. Burda da terbiyeden bahsederler. Yorum atarken önce kendi geçmişlerine ve etrafındakilere baksınlar. Sonra başklarının terbiyesine dil uzatsınlar. Kişiler kendilerini biliyor.
Defalarca hakarete mahrus kaldim 1lvl carlarla küfürlere senaryocu dediler 4kere sahte ps yaptilar 1.kere ban yedim sahte psden oyunda ban yemek normal birsey onlara göre oysaki insan olan kuralina göre oynuyan insanlar ban yemez 1kere sahte pmden yemisimdir oda ps oldugu anlasılıp cezalarini almislardir herkes kötü bilir ? sorun yok o acidanda istediklerini düsünmekte özgürdür herkes BEYAZ kirlernir lakin ' gercek ortaya cikinca tekrar rengini alir BEYAZ olur samuel.ben degilim cengaver ben degilim demislerdi sorunlusun demislerdi bana kendi oyunculariyla itiraflari göründük üzere budur amacim burda hicbir sekilde art niyet yoktur sadece merkür oyuncularini bilgilendirme icin eklenmistir muhabat oldugunuz karakterlere ve oyunculara önemle dikkat edin varsin kantaji kötü desinler sorun yok hersey ortada kimseyle kisisel bir sorunum yoktur kuralina göre oynamayan insanları gordugumde sadece ticketlerım bundan diyolarsa kantaj kötü varsin desinler sorun yok buraya konu acma sebebim kesinlikle tartisma vb degildir sadece bu insanlara dikkat edin diye acilmistir yorum yapan oyuncularimizada önemle rica ediyorum tartisma olmasin kesinlikle sadece saklıyolardi onlar olduklarını bilgilendirme icin koyulmustur iyi oyunlar merkür oyunculari & iyi forumlar KaNTaJ.:)

İde Damlanın o sozlerı sadece onu orda agrsifleştirmişlerdi oda konu bitisn diye buyuk ıhtımal oyle dusunuyorum :) o şekilde demıstı ve sen hal bıkmadın demı mılletı kısılıklerını cıkartmaktan :)
görüsünde hakli olabilirsin sinirle söylenmis olabilirler ama su konuya bakarsan sevinirim infazci kurt 2ay önce actıgım bir konu vardi ettigi küfürlerden 1ay küfür etmisti bana ve esime iftiralar atmisti genelden olsun normalden olsun sürekli bayrak degistirip saldiriyordu bize
buna baktıkdan sonra belki kesınlesir senin görüsünde sürekli küfürler ediyordu 78lvlle eski bir ssdir ? ama samuel oldugunu anlıyabılırsın burdan nikotinlede pm atip saldırırdı sureklı bana kisisel olarakta belirtrdi kendi oldugunu ugrasirdi sürekli yani oyun icinde benimle 1lvl carlarla ben ve o bilirdik o oldugunu anlatırdım inanmazdi kımse o degil derdi bu insani cok iyi taniyorum ben konu tartismaya dönmesin sadece gör ettigi küfürleri yorumunu ondan sonra beklıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri