HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir ben yalakalık yakmam ayrıca bana kimse en ufak bir söz bile sölese koyarım ben duymak zorunda değilim ayrıca sen başka bir ülkedesin seni kemsye hakkım var ama senin bna küfür etmene hakkın yok isteidğin kadar sabrın taşsın bana küfür ettiklerinde geri cevab vermiyorum buraya koyuyorum sırf server daha iyi olup daha qüzelleşsin diye
Bir ben yalakalık yakmam ayrıca bana kimse en ufak bir söz bile sölese koyarım ben duymak zorunda değilim ayrıca sen başka bir ülkedesin seni kemsye hakkım var ama senin bna küfür etmene hakkın yok isteidğin kadar sabrın taşsın bana küfür ettiklerinde geri cevab vermiyorum buraya koyuyorum sırf server daha iyi olup daha qüzelleşsin diye
bak ark. senin bni kesmeye hakkın felan yok
ws mi atıyoruz ? hyr. oyun oynuyoruz.. bn orda item düsürüp kasılmaya çalısıorm sen dalıosn .. ikincisi sen sanki küfür edmedin allh bni tas edsn kske ss ni alsaydım ... burada herkez görürdü .. bu kelimeyle polemige son veriyorum '' sen artist deilsin kimseyi kesmeye hakkn yok herkezin bir sabrı ve snn gibi yüzsüz deil.. milleti küfür eddirmek için zorla dalıyorsun kabul ed .. herkez şahit ordakilere sor snmi suçlusun bnmi
çok yalakalık yapıp ezik lafının bile sssini çekiyorsun'' artık baska yorum yazzan bile bakmıcam çünkü sonunda ikimiz birden post kasmaktan ban yicez
.. ''yalakalıga nezmndan beri oyunu güzellestirmek için ypıyorum adı verildi merak ediorm 
ßyVirus Sonuna Kadar haK Veriyorum geldm 4 5 cari siralamis her zaman gelip ws diyordu bana bende ws attim yendim sonra görüscez dedi görürüsrz dedim bende sonra hiç yanıma yakLasmadi bende 1 kac gün sonra gördm komik geldi 4 5 tane adil ezik adil 1 eizk adil 4 ezik adil 3 fln dedim cok kötü bisiymi hakaret sayilmaz adamların sabrınımı sınıyosun adiL 3 4 carını birden getir ole bi ws ataLm kabLmü ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)