noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kırıcı Küfürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadasım orda oLmPos bnm .. kendi yaptıını nie yazmıosn ... ****** nolcak belki küfür edmek istemedigimden ******* (yıldız tusu) basılı tutmusumdur... ''amq'' küfür olduqunuda sanmıorm... sen oynamak için rahat bırakmıyordum... dalıoydun bak orda ''BANANE'' yazmısın bn o anda sana ''git adam gibi oyun oynayalım '' yazdım sende ''banane'' karsılıgını verdin... sonra agzımı bozmamak için ''********'' basılı tuttum ;) lütfen böyle ufack seyleri ss alma ya git herkese sor ''amq'' ne demek die istersn bide ordak arklar ezik demis bundanda ban atılmaz sanırım... sırf ss olsun diye ss çekkme.. adamlar ana bacı düz gidiyor bişey olmuor biz bi ''******'' ve ''amq'' lafı yüzündn banned ! snce böle bişey olabilirmi ;) hemde kendi ssni nie çekmedin ?? sende küfür eddin ?? sırf milleti ispiyonlamak yerine kendi konustuklarına dikkat ed ;)

bakya amq ne demek biliyor herkes küfür olup olmadığınıda biliyoruz sende biliyosun şimdi hemen dönme

bunlar ı duymak istemiosan bana edilen küfürleri duy derim sana burasi pvp oyun kolay kolay kimseyi banlicaklarini sanmiyorum ;) madem çok iyi bi playersin yapman gereken tek şey cvp vermeyip işine bakmak bnce ya da direk gmye mail atmak sitede iletişim adresleri yaziyor nasil olsa

BLooD :ka19:

bakya amq ne demek biliyor herkes küfür olup olmadığınıda biliyoruz sende biliyosun şimdi hemen dönme

anaya bacıya dokunuyomu.. tam ne demek oldugunu bnde bilmiorm sn açıkla bakiyim çok biliyosan ;) bide oyun oynayanlara saygı hemen dalion bi yerde insanın saabrı fırlıo... tabii ki snn gibi ispiyoncular hemen gmye yalakalık olsun diye ''ezik'' lafını bile ssleyip yolluyor ;) arkadaslar sizce haksızmıyım ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri