Çok uğraştım Lütfen emeğime Saygı Gösterin.
Yapamassanız küfür etmeyin Sorununuza beraber Çözüm Bulalım .
Bu hack XP'de çalışmaktadır . Win7 64 Bit'de bazılarında Çalışmaktadır . Win7 32 Bit'ler Hiç İndirmesin ama Diğerleri İndirebilir Çalışır Büyü kİhtimalle.
Arkadaşlar Bu Hilede Keylogger vb. hiç bir şey Yoktur .
Linkler Yenilenmiştir Altarnetif Link Sayısı Azalmıştır ve Linkler Sağlamdır Buyrun.
Linkler :
Uploaded.to
2shared
Hotfile
TurkMmo.com
Merhaba Arkadaşlar Ben Hackinq..! ,)
Anlatıma Geçiyorum .
1- Wolfteam�in Kurulu Olduqu Dizini Açıyoruz .
(Oyuna Girerken tıkladığımız Dosaya Sağ Klik Yapıp özelliklere Basıyoruz ve Hedef Bul Yapıyoruz.)
2- Wolfteam�in Dizinini Açtıktan Sonra ACDC.dat Dosyasını Silip İndirdiğiniz Klasördeki wolf64.sys Dosyasını Wolfteam�in Dizinine Atıyoruz.
3- Sonra Oyunu Açıyoruz. Lobideyken. Kamp Seçme yerindeyken Oyunu Aşağı İndiriyoruz.
4- Kernel�i Açıp C/Program Files/Wolfteam.bin�i Bulup 2 Kere Tıklıyoruz.
5- Sonra Librealis mi öyle bişi var Ona Tıklıyoruz Orda da Wolfteam.bin�i bulup Sap Klik Yapıp İnject new Librealis Yapıyoruz.
6- Sonra Çıkan Ekranda FullTrainerWT.vmp.dll Dosyasını Bulup Tamam Yapıyoruz .
7- Hayırlı Olsun Bundan Sonra Silah Seçme Ekranı Gelecek Oradan istediğiniz Silahları Seçip Oyuna Girerseniz Hile Aktif Olmuş Olur .
Not : bilgisayarınızda ki Anti Virüs programlarını Kapayın. Yoksa İndirdiğiniz Dosyalar Silinir. Bunun Sebebi Virüs Programları Inject programlarını Trojan Olarak Görür.
İyi Oyunlar .
Rar Şifresi :" theapak.turkmmo " ' dur
Konu Alıntı Yapılırsa ;
Konu Altına "TheAPAK&hackinq..!" Yazılması Rica Edilir
Yapamassanız küfür etmeyin Sorununuza beraber Çözüm Bulalım .
Bu hack XP'de çalışmaktadır . Win7 64 Bit'de bazılarında Çalışmaktadır . Win7 32 Bit'ler Hiç İndirmesin ama Diğerleri İndirebilir Çalışır Büyü kİhtimalle.
Arkadaşlar Bu Hilede Keylogger vb. hiç bir şey Yoktur .
Linkler Yenilenmiştir Altarnetif Link Sayısı Azalmıştır ve Linkler Sağlamdır Buyrun.
Linkler :
Uploaded.to
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2shared
Hotfile
TurkMmo.com
Merhaba Arkadaşlar Ben Hackinq..! ,)
Anlatıma Geçiyorum .
1- Wolfteam�in Kurulu Olduqu Dizini Açıyoruz .
(Oyuna Girerken tıkladığımız Dosaya Sağ Klik Yapıp özelliklere Basıyoruz ve Hedef Bul Yapıyoruz.)
2- Wolfteam�in Dizinini Açtıktan Sonra ACDC.dat Dosyasını Silip İndirdiğiniz Klasördeki wolf64.sys Dosyasını Wolfteam�in Dizinine Atıyoruz.
3- Sonra Oyunu Açıyoruz. Lobideyken. Kamp Seçme yerindeyken Oyunu Aşağı İndiriyoruz.
4- Kernel�i Açıp C/Program Files/Wolfteam.bin�i Bulup 2 Kere Tıklıyoruz.
5- Sonra Librealis mi öyle bişi var Ona Tıklıyoruz Orda da Wolfteam.bin�i bulup Sap Klik Yapıp İnject new Librealis Yapıyoruz.
6- Sonra Çıkan Ekranda FullTrainerWT.vmp.dll Dosyasını Bulup Tamam Yapıyoruz .
7- Hayırlı Olsun Bundan Sonra Silah Seçme Ekranı Gelecek Oradan istediğiniz Silahları Seçip Oyuna Girerseniz Hile Aktif Olmuş Olur .
Not : bilgisayarınızda ki Anti Virüs programlarını Kapayın. Yoksa İndirdiğiniz Dosyalar Silinir. Bunun Sebebi Virüs Programları Inject programlarını Trojan Olarak Görür.
İyi Oyunlar .
Rar Şifresi :" theapak.turkmmo " ' dur
Konu Alıntı Yapılırsa ;
Konu Altına "TheAPAK&hackinq..!" Yazılması Rica Edilir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)