Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Güncel Wolfteam Envanter Hack l Seçmeli Envanter 14.Temmuz 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babasifi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle Konu Açıldıysa Özür Dilerim ama Çok uğraştım Lütfen emeğime Saygı Gösterin.

Yapamassanız küfür etmeyin Sorununuza beraber Çözüm Bulalım .

Bu hack XP'de çalışmaktadır . Win7 64 Bit'de bazılarında Çalışmaktadır . Win7 32 Bit'ler Hiç İndirmesin ama Diğerleri İndirebilir Çalışır Büyü kİhtimalle.

Arkadaşlar Bu Hilede Keylogger vb. hiç bir şey Yoktur .

Linkler :

Eğer İnanmassanız Oyundan Vede Hackden Bir Kaç SS Çekip Koyuyorum Teşekkürler. +Rep Esirgemeyin

Anlatım:

Öncelikle İndiyoruz. Sonra Wolfteam Giriyoruz Kamp Seçiyoruz Oyunu Aşağı İndiriyoruz. Kernel Detective Dosyasını Açıyoruz Ordan C:\Programfiles\WolfteamTS\Wolfteam.bin Yazar Ona 2 Kez Tıklayıp Yukardan Libraries Giriyoruz Ordan Yine C:\Programfiles\WolfteamTS\Wolfteam.bin Sağ Tıklayıp İnject New Library Diyoruz Sonra İndirdiğiniz Şeyin Yanında FullTrainerWT.vmp.dll Var Onu Bulup Kaydet Diyoruz Silah Menüsü Açılıyor Ordan Seçip Giriyoruz Level Hack Çalışmakta Ama Sadece Lobide Görünüş İçin 5 Yıldız Yapmak için Oraya 1 Yazıp Yanındaki Kutucuqa Tıkılıyoruz Kaplara Dönüp Tekrar Kamp Giriyoruz Oluyor Bu Kadar

thumb_112af4b3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri