- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Clan Adı : [WoLF]
Clan Rank : 34,904
Clan Leader : KoY*[aGaSi
Clan Lt : n1][kAyinCo* ~ -[N]_ProBLeM
Clan Kuruluş Tarihi : 16.07.2011
Clan Link : h t t p : / / c l a n . z 8 g a m e s . c o m / c l a n s t a t _ c f . a s p x ? g u i l d i d =1 8 4 1 0 5
[Boşlukları Birleştirelim Arkadaşlar 20 Mesajım Olmadığı İçin Koyamıyorum..]
Clana Katılmak İsteyen Arkadaşlarımız Pro Olması Gerekmektedir.Rütbesi Farketmez İyi Oynuyorsa Başımızın Üstünde Yeri Var.Evet Şu Anda Yeni Bir Clanız Ama Küçümsemeyin Çünkü Şu Anda Takımda Ezik Hiçbir Oyuncu Yoktur..
Katılmak İçin Mesaj Yollarken Mesajlarınızın Sonuna ''Turkmmo'' Yazarsanız Sevinirim Arkadaşlar Kimin Nerden Geldiği Belli Olsun...
Ben ''-[N]_ProBLeM'' Hepinize İyi Günler ...
Clan Rank : 34,904
Clan Leader : KoY*[aGaSi
Clan Lt : n1][kAyinCo* ~ -[N]_ProBLeM
Clan Kuruluş Tarihi : 16.07.2011
Clan Link : h t t p : / / c l a n . z 8 g a m e s . c o m / c l a n s t a t _ c f . a s p x ? g u i l d i d =1 8 4 1 0 5
[Boşlukları Birleştirelim Arkadaşlar 20 Mesajım Olmadığı İçin Koyamıyorum..]
Clana Katılmak İsteyen Arkadaşlarımız Pro Olması Gerekmektedir.Rütbesi Farketmez İyi Oynuyorsa Başımızın Üstünde Yeri Var.Evet Şu Anda Yeni Bir Clanız Ama Küçümsemeyin Çünkü Şu Anda Takımda Ezik Hiçbir Oyuncu Yoktur..
Katılmak İçin Mesaj Yollarken Mesajlarınızın Sonuna ''Turkmmo'' Yazarsanız Sevinirim Arkadaşlar Kimin Nerden Geldiği Belli Olsun...
Ben ''-[N]_ProBLeM'' Hepinize İyi Günler ...
Son düzenleme: