En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Selam arkadaslar
Smdı sıze WİNDOWS7 64 BİT UYUMLU ENVANTER HACK verecem. Malesef 32 Bit uyumlu degıl ama istersenız genede bir deneyın.
DOSYA VİRÜSLÜDÜR ARKADASLAR ŞİMDİDEN SÖYLİYEYİM SİZE. VİRÜS BULASIR AMA HACK TE SORUNSUZ CALISIR. GÖZE ALACAKSANIZ INDIRIN.
Anlatıma geçelım:
İlk once ID sifre yaz ve oyuna gir, Daha sonra kamp seçme bölümünde alt+tab yaparak masaustune ın. Verdiğim dosyayı aç ve KAJMERINJECTOR var onu yonetıcı olarak çalıstır. Daha sonra dll'yi seç hacı de ve Dosyanın ıcındekı .DLL yi sec, Daha sonra Ustte .dll 'yi seçtıgın yerdekı kutucuga işaret koy, Altta '' Inject ettıkten sonra yazıyor '' ordakı kutucuga bir işaret koy ve sol asagıdan ''wolfteam.bin'' i seç. Daha sonra Injectle beni hacı de ve Karsına gelecek Olan bolumden Istediğin silahları seçChange level kutucugunu ısaretlersenız rutbenız 4 yıldız görünür.
:l03:
Boslukları sılersnız
Vistada denemedım ama belkı calısır bi deneyn istersenız.
Hackı acarken ANTİ-VİRÜS PROGRAMINIZ KAPALI OLSUN.
Selam arkadaslar 
Smdı sıze WİNDOWS7 64 BİT UYUMLU ENVANTER HACK verecem. Malesef 32 Bit uyumlu degıl ama istersenız genede bir deneyın.
DOSYA VİRÜSLÜDÜR ARKADASLAR ŞİMDİDEN SÖYLİYEYİM SİZE. VİRÜS BULASIR AMA HACK TE SORUNSUZ CALISIR. GÖZE ALACAKSANIZ INDIRIN.
Anlatıma geçelım:
İlk once ID sifre yaz ve oyuna gir, Daha sonra kamp seçme bölümünde alt+tab yaparak masaustune ın. Verdiğim dosyayı aç ve KAJMERINJECTOR var onu yonetıcı olarak çalıstır. Daha sonra dll'yi seç hacı de ve Dosyanın ıcındekı .DLL yi sec, Daha sonra Ustte .dll 'yi seçtıgın yerdekı kutucuga işaret koy, Altta '' Inject ettıkten sonra yazıyor '' ordakı kutucuga bir işaret koy ve sol asagıdan ''wolfteam.bin'' i seç. Daha sonra Injectle beni hacı de ve Karsına gelecek Olan bolumden Istediğin silahları seç
Change level kutucugunu ısaretlersenız rutbenız 4 yıldız görünür.
:l03:
Boslukları sılersnız

Anlatıma geçelım:
İlk once ID sifre yaz ve oyuna gir, Daha sonra kamp seçme bölümünde alt+tab yaparak masaustune ın. Verdiğim dosyayı aç ve KAJMERINJECTOR var onu yonetıcı olarak çalıstır. Daha sonra dll'yi seç hacı de ve Dosyanın ıcındekı .DLL yi sec, Daha sonra Ustte .dll 'yi seçtıgın yerdekı kutucuga işaret koy, Altta '' Inject ettıkten sonra yazıyor '' ordakı kutucuga bir işaret koy ve sol asagıdan ''wolfteam.bin'' i seç. Daha sonra Injectle beni hacı de ve Karsına gelecek Olan bolumden Istediğin silahları seç
Change level kutucugunu ısaretlersenız rutbenız 4 yıldız görünür. :l03:
Boslukları sılersnız

Moderatör tarafında düzenlendi:
hata verdi kardeş http found gibi bi hata verdi![]()
Hatanın resmını koyarsan yardımcı olablırım..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)