Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm arıyorum 50 user getirecek

cihatgs35

Level 5
TM Üye
Konular
102
Reaksiyon Skoru
77
Altın Konu
0
Başarım Puanı
107
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 3 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

• Sunucu Adı :ThunderClass
• Yaş Sınırlaması :Farketmez
• İstediğiniz Günlük Online Süre :6 saat
• Aradığınız Özellikler :Adil olması ve .com uzantılı bir site açabilmesi
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :thunderclass@hotmail.com
• Diğer / Ek :

Adınız:Gülsen
Soyadınız:Altıparmak
Yaşınız:16
Kaç User Toplayabilir siniz:cevremde50 ksıden fazla.yasadıgım il de 100 'e yakın toplarım
Topladıklarınız kişiler edit alır mı:30 A yakın kişi alır.eger satılmıyorsa almazlar ama yıne oynaylar
Mesleğiniz:ÖĞRENCIYIM
Günlük Online Süreniz:7/14
Özel Reklam Hazırlayabilirmisiniz:İster resimli İstersede Vidiolu hazırlarım.AmA TEK SORUN MMORPG YEE RESİMLERİ FLAN ATAMIYORUM ama lınk verıp ordan bakarlar.ama kısaca adam getırırm.
Her kişi ile tek tek ilgilene bilirmisiiiniz:Gm ne demektır herkezın sorunu çozmek demektır
Oyun içindekilerle mesafenı korurmusun:Evet korurum herkezi tanımazlıktan gelrım.Herkeze aynı ölçüde davrınırım.
Oyun İçi Destek Olurmusunuz:ilgilenırım
Program Kullanırmısınız:KULLANIRIM
vps ve hamacili serverlerdede gm lık yaparım
Tecrübelimisin:Tecrübeli olduğuma inaniyorum
msn ulaşım:sen-ugur08@hotmail.com
telefon ulaşim:05434521613

Ben Buyum begenen guvenen eklesın

• Adınız :Burak
• Soyadınız :Güneş
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer :ist.
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :yüksek 8 kez gm lik yaptım 6 kez sw kurdum
• Günlük Online Süreniz :7-8
• Özellikleriniz :Tevrübeli navicat v.b programlardan anlarım rlam yapma userlerle ilgilenme ve düzenli event yapma.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :burak.nonda@hotmail.com
• Diğer / Ek .com lu site deyilde .tk lı açabilirim ama uğraşırsam .com lu da olabilir

Son düzenleme:
Ad:Yiğithan
Soyad:Yiğit
Yaşadığı Şehir:İzmir
Tecrübe:2-3 Kez Gm Lik Yaptım.
Online Olduğu Saat Araları:Hic Farketmez. Bi Telefon Acın Yeter.
Online Kaldığı Saat:4-10
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Serverda Userların Düşüncelerini dinlerim.TL ye bildiririm. Bi NPC de Sorun mı Cıktı? Hallederim. Birisi Bugda mı kaldı?Hallolur. Navicatda Yarım mı Lazım? Hallederim. Her Sekilde Yardımcı Olurum Serverde Eventler düzenli Olur. Ve User Yogunlugunun En Cok Oldugu Saatlerde Yapılır. Eventlerde Haksızlık olmaz. Bizzat Baslarında Beklerim. OX de hatalı soru cıktıgında cevabı söyleyip herkesi dogru sıkka yönlendrim. Haksızlık Olmaz. Serverde Adalet Ön Plana Cıkar.Girdigimde Kimseyi Tanımam Kimseyle Yakınlasmam. Gm ligi Ciddi Bir iş Olarak Görürüm Eğlenmek İçin Degil Baskalarını Eğlendirmek için Gm Olurum.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Oyuncularla Kesinlikle ilgilenirim Sorunlarını halleder ve servere bağlarım. Birinin Banlanması gerektiginde İlk Seferde Banlayıp User Kaybetmem Level düsürme Metodunu Kullanırım. Servere İtem Dagıtma Gibi Sacmalıklar Kesinlikle Olmaz..

Neden Kendisi: Size fazlasıyla Yardımcı olucagımdan eminim. tüm Userleri dinlerim biri Gm pm atar mısın bi sorun var dediginde asla boş geçmem hemen pm atarım serverde sabahtan aksama kadar online olabilirm.USER CEKME KABİLİYETİM VARDIR VE BAYAA İYİDİR. Userlar Servere Bgımlı Olur Baska serverlarda Göremedikleri ilgiyi görürler. Userlar bile Bu Kadar ilgili gm olduguna Sasırır. Ben Orda OYUNUN ve USERLARIN Problmlerini ÇÖZMEK icin Varım.

İletisim:crazy_yg thn@h otm ail.co m
Telefon:05068123090
Facebook: w.face book.c o m/pro file.php ?id=1841745575

Facede açık olmazsam mesaj atın. istediginiz yerden ulasabilirsiniz. LİNKLERDE BOSLUK VAR ARKADASLAR ONA GÖRE. Saygılarla...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri