HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya indiremedim kardeş bi yardım etsen?
hh hhÖncelikle Hackler Alıntıdır. Yapan Arkadaşlarımıza Teşşekkür Ediyorum.Fakat Yapmayan Arkadaşların coğunlukda oldunu gördüğüm için bu konuyu açdım.
- İlk olarak Wolfteam'a giriyoruz Kanal listesinde oyunu aşşaya alıyoruz [start tuşu veya ctrl alt delete ile]
- Sonra Hack Time Klösöründeki Kernel Detective yi Açıyoruz Karşımıza Görev Yöneticisi Gibi Pcmizde Açık oLan işlemler Geliyor.Wolfteamda açık olduğu için Listeden Wolfteamı Bulup Çift Tıklıyoruz.
- Sonra Üstten Libraies diye Sekme var oraya Geçiyoruz.En üstte wolfteam.bin var Onun üstüne sağ tıklayıp 'Inject new Library' e basıyoruz.Sonra Karşımıza Arama sayfası çıkıyor.Ordan Masa üstü diyoruz Sonra Hack Team Klasörüne Çift Tıklıyoruz Ve Klasör içindeki Dll'ler gözküyor.
- Sonra Sırasıyla İlk WT.dll{Wall Hack} Sonra Unlimited ammo & nade.dll{Sınırsız Mermi} [bunu seçince altta bi hata gelior ona tamam demeniz lazım yoksa çalışmaz] Sonra FullTrainerWT.vmp.dll{Envanter Hack} [Eyer açılmassa oyunu kapatıp tekrar acıp tekrar en baştan yapıyosunuz ]
- Envanter Hackide açınca silahlarınızı secip doya doya oynuyorsunuz. İyi eğlenceler
- İndirmek İçin Tıklayın :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)