C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(( Envanter Hack + Sınırsız Mermi )) 16.07.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atsmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

atsmurat

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
23
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Hackler Alıntıdır. Yapan Arkadaşlarımıza Teşşekkür Ediyorum.Fakat Yapmayan Arkadaşların coğunlukda oldunu gördüğüm için bu konuyu açdım.

- İlk olarak Wolfteam'a giriyoruz Kanal listesinde oyunu aşşaya alıyoruz [start tuşu veya ctrl alt delete ile]
- Sonra Hack Time Klösöründeki Kernel Detective yi Açıyoruz Karşımıza Görev Yöneticisi Gibi Pcmizde Açık oLan işlemler Geliyor.Wolfteamda açık olduğu için Listeden Wolfteamı Bulup Çift Tıklıyoruz.
- Sonra Üstten Libraies diye Sekme var oraya Geçiyoruz.En üstte wolfteam.bin var Onun üstüne sağ tıklayıp 'Inject new Library' e basıyoruz.Sonra Karşımıza Arama sayfası çıkıyor.Ordan Masa üstü diyoruz Sonra Hack Team Klasörüne Çift Tıklıyoruz Ve Klasör içindeki Dll'ler gözküyor.
- Sonra Sırasıyla İlk WT.dll{Wall Hack} Sonra Unlimited ammo & nade.dll{Sınırsız Mermi} [bunu seçince altta bi hata gelior ona tamam demeniz lazım yoksa çalışmaz] Sonra FullTrainerWT.vmp.dll{Envanter Hack} [Eyer açılmassa oyunu kapatıp tekrar acıp tekrar en baştan yapıyosunuz ]

- Envanter Hackide açınca silahlarınızı secip doya doya oynuyorsunuz. İyi eğlenceler

- İndirmek İçin Tıklayın :

çalışır inşalallah

hileli l4n bu

saol inş virüs değildir

hemen ban yedim ya off tamda yapmıştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri