HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sadece m14ebr mi var
kardesim charda kriss custom ak silver m4 silver xm8 adv thompson m14ebr d.e.c awm mk23 socom daha bi sürü silah var üstelik Spop ve Neavy Seal üstelik yakinda m4a1 gold ^^
kardesim charda kriss custom ak silver m4 silver xm8 adv thompson m14ebr d.e.c awm mk23 socom daha bi sürü silah var üstelik Spop ve Neavy Seal üstelik yakinda m4a1 gold ^^dost benim hesapta m4a1 baretta anaconda eagle var star karakter 1000 zp var 2000 bp 22 tane gp crates 9 tane zp crates var almak istersen bna ulaş rütbelerden anlamadığım için ismini vereyim ben sana
barettalı char bendede var. Sıktı hoşma gitmiyor. anaconda adv mi düzmü ? Düz se malesef..
sadece m14ebr mi varkardesim charda kriss custom ak silver m4 silver xm8 adv thompson m14ebr d.e.c awm mk23 socom daha bi sürü silah var üstelik Spop ve Neavy Seal üstelik yakinda m4a1 gold ^^
Sadece m14 ebr dedin.:ka19:. Gülünecek bir şey yok:ka24:
-[S]ky;5451950' Alıntı:barettalı char bendede var. Sıktı hoşma gitmiyor. anaconda adv mi düzmü ? Düz se malesef..
berettali car istiodun bi aralar noldu

berettali car istiodun bi aralar noldu![]()
Barettali charım var. Sıktı ama

Ak47 ile akıyodum. Dahada akıyorum
. Anaconda addv m14 ebr ve ya ak scope 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)