noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Moda cevapp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolvy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 797
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

adamın dedigi cıktı yalaka takımı :D

kime yalakalık yapcas olm adminemi admin bize itemmi vercek biz sadece haklının yanındayız sende ordan atlama avukatlık yapma burda

bu kadar acizleşebileceğine ihtimal vermezdim. Zeka yaşımla ilgili yorumda yapmışın , komik çocuk seni :m08:

Ne yapmam gerekiyordu poh pohlamammı. Oyuna felan gelme demişinde zaten istesemde bunu yapamayacagım . Kimseninde yapamayacagı gibi...

Ahkam kesiyorum evet buna mahal veren kim? Sen yan yattı çamura battı diye hergun farklı bi bahaneyle insanları oyalarken ne yapacaktım susacakmıydım.

o arz eden idrak yoksunu cocuk :m08: ben kime ne ara hırsız dedim .
Mod seni savunan bu adamın kurdugu cumlelere bak :m08:
Zeka yaşı ile ilgili sorunları olan tek ben değilim galiba

senle saygı cercevesinde tartışırdım ama bana yetebilecegini dusunmuyorum. Hoş bu kıvama sen getirdin zaten istesemde olmaz.
Sen çıkıp açık açık yetersiz kaldık bu severi açamıyorz de millet işine gucune baksın. Milleti oyalamanın mantıgını cözebilmiş değilim..

Sende Hakklısın ben 1 Gün daha Sabrettcem Yarın açılmazsa Senn Gbii Düşünme İhtimalim %90 Bi Gün daha Sabredelim Bakalm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri