noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Köklü Değişim Kim Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacker_furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 222

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Murat Aksu'nun listesinde yer alan Mersin'de kurulu Arbel A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Mahmut Arslan, ''Aksu ile birlikte Beşiktaş'a çok güzel günler yaşatacağız'' dedi.

Aynı zamanda Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürüten işadamı Mahmut Arslan, yaptığı açıklamada, kulübün uzun yıllardır kongre delegesi olduğunu söyledi.

Başkan adayı Murat Aksu'nun kendisine, kulüpte köklü bir değişiklik yapıp Beşiktaş'ı tekrar en iyi yerlere getirmek için ulusal ve uluslararası düzeyde başarı sağlayan Beşiktaşlıları listesinde bir araya getirmek istediğini söyleyerek görev teklifinde bulunduğunu belirten Arslan, ''Bunun üzerine ben de kendisiyle birlikte olmaya karar verdim'' dedi.

Karar verirken hiç düşünmediğini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

''Seçilmem halinde ticarette yakaladığım başarıyı Beşiktaş'ta da gerçekleştireceğime inanıyorum. Başkan adayımız Aksu ile birlikte Beşiktaş'a çok güzel günler yaşatacağız. Beşiktaş'ı hem ulusal hem de uluslararası alanda en iyi yerlere getireceğiz. Taraftarlara özledikleri başarıları yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.''

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri