kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Oley işin sonuna geliniyorrrr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMoMT2yasasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bak sus artık ben bu konuları gece açtım yeter ağzımı bozmak istemiyorum:mad::mad::mad::mad: sus her konuma kötü yorum yapıyorsun bilgilendirme amaçlı yaptığımın farkıda değilsen git bi doktora senin çözümün oradadır Ama Paylaşım yapıyorum bunuda bil ve akıllı oL.:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Bak dostum sen bir forumun nasıl çalıştığını,Ne işe yaradığı ne yaparsan ne olacağını bilmiyorsun. Haa bilmek zorundada değilsin sonuçta büyük ihtimale senin işin bu değildir. Ben sana kısaca anlatmaya çalışayım. .com uzantılı hostların belli bir database kapasitesi oluyor. Senin bu foruma yazdığın her mesaj o databasede yer kaplıyor. Gereksiz mesaj yazarak databasenin şişmesine forumun yavaşlamasına artı olarak 2 gün sonra databasenin tamamen dolup üst paket geçmesine sebep oluyorsun. Yani tamam heyecanlısın ama birazcık sabret ve gereksiz konu açma lütfen. bak zaten her biliyor bunu :)

Bak dostum sen bir forumun nasıl çalıştığını,Ne işe yaradığı ne yaparsan ne olacağını bilmiyorsun. Haa bilmek zorundada değilsin sonuçta büyük ihtimale senin işin bu değildir. Ben sana kısaca anlatmaya çalışayım. .com uzantılı hostların belli bir database kapasitesi oluyor. Senin bu foruma yazdığın her mesaj o databasede yer kaplıyor. Gereksiz mesaj yazarak databasenin şişmesine forumun yavaşlamasına artı olarak 2 gün sonra databasenin tamamen dolup üst paket geçmesine sebep oluyorsun. Yani tamam heyecanlısın ama birazcık sabret ve gereksiz konu açma lütfen. bak zaten her biliyor bunu :)

rebelking kardesim cok olgun bi dawranısla anlattın cok teşekkür ederim herkezin senn gibi olması dileğiyle..:) hic bi zaman bu yoldan sapma.;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri