mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oley işin sonuna geliniyorrrr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMoMT2yasasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bendede +9peri wardi gitmemiştir inş..

bende kılıç +0 vardı inş gitmiştirde yerine daha güzel item gelmiştir xD bu işin şakası tabi.
İnanmıyacaksınız ama o kadar uzun sürdü ki malesef ben suramın hangi zırhı taktığını unuttum :S.Bir tek dolunayı vardı onu hatırlıyorum markette satılan bi zırh tı heralde 48 olabilir bak onu bile unuttum :D.

Arkadaşım bunu zaten herkez biliyor, Admin açıklamayıda yaptı gördüğün üzere konu şu anda sabit. Ve sen hala konu açıyorsun. Yeter artık açma gereksiz yere forum kirliliği yapma!

Arkadaşım bunu zaten herkez biliyor, Admin açıklamayıda yaptı gördüğün üzere konu şu anda sabit. Ve sen hala konu açıyorsun. Yeter artık açma gereksiz yere forum kirliliği yapma!
Bak sus artık ben bu konuları gece açtım yeter ağzımı bozmak istemiyorum:mad::mad::mad::mad: sus her konuma kötü yorum yapıyorsun bilgilendirme amaçlı yaptığımın farkıda değilsen git bi doktora senin çözümün oradadır Ama Paylaşım yapıyorum bunuda bil ve akıllı oL.:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri