Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Her pvp nin kaderİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolvy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 922
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

vallaha kardeşim ben diyeceğimi dedim hele bir oyun açılmasın hepsine dava açıcağım

15 Tl icinmi ? Merak etme bu oyunu kuran insanlar öyle insanlar degil egerki 20 30 liraya düşşelerdi paraya kıyıp 12 gb ram almazlardi ;) 15 tl icinde mahkemeden fazla bi ceza alacaklarini sanmiyorum :P :P :P

Rebelking arkadasım emin ol yapılan işlemler konsunda yeterince teknik bilgiye sahibim. Haklısınız açılmasını istiyorsunuz para harcayanlar var ve bu en doğal hakları bu yüzdende iyimser davranıyorlar. Benim kızgın olduğum nkta server yöneticilerinin tutumudur.

Dostum server yöneticilerinin tutumu onların sıkıntısı onu takma. Ama eğer belli bir noktadan sonra bu bize sıkıntı veriyorsa sonuçta bu bir oyun ve alternatifler her zaman vardır. Sonuçta bize sergiledikleri tutumdan hoşlanmazsak onlar kaybeder :) İyimser davranmaya gelincede evet iyimser davranıyorum çünkü ortada karamsarlığa düşecek bir durum yok bence. Server kapalı şuan ben başka serverda oynuyorm :) açılırsa eğer buraya geçerim çünkü gayet güzel bir server. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri