HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bir gün okuldan dönüşte koştum pc ye (herzamanki gibi xD) bi baktım yine sunucuya bağlanacaksında kalıyor millet çıldırmış siteye bi baktım 20:00 da açılcak yazıyo sevindim dedim sorunlar kalkcak saat 20:32 fln baktım ne göriyim yarın sat 20:00 a ertelenmiş. ertesi gun yine okul fln geldim eve zaman geçsin diye uyudum bi uyandım baktım saat 20:40 fln yemek yedim siteye baktım 21:30 olmuş açılma tarihi sonra 21:30 fln oldu baktım geceyarısına ertelenmiş sonra dedim bu artık yarına kaldı ertesi gün(bugün)karne fln aldım gittim okula mutlulukla hayalimde 90 lvl metin kesme arzusuyla döndum eve saat 20:38 hala bi haber yok e-mail den sonra 30 dk dediler e-mail gelid dedileryine aradan 2 saat geçti sonra açılmadı yoksulluğu öğrendim oyunssuzluğun o acı duyguzunu içindeki klavyeyi kırma hırsını mapusta kaldım soğukta kaldıım haraç kestiler bugün yıl 2015 ocağın 22 si saat 20:40 mapustan çıkış günüm inşallah açılmıştır mmomt2 xD:m08:
istersen +rep ver istersen verme canım sıkılıodu olesine açtım...
istersen +rep ver istersen verme canım sıkılıodu olesine açtım...
sonlara doğru güldüm süper olmuş
aynı valla benimde öle
tek ben mapusa düşmedim o farklı tabi D:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)