1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz?
Ben enes haritaçıyım emre diye bir arkadaşım var yaklasık 2 yıldır tanışıyoruz kendisini hiç görmedim onunla nasıl tanıştın diye soracaksanda facebook sayfama admin arıyordum oylama yaptım o kazandı
2.Turkmmo.com maceranız nasıl başladı?
Herkez gibi ilk hile için giriyordum sonra emre dediki ben uzman olacam olum sen olamayacan yükselecem admin olacam dedi tamam görecez dedim ve şimdiye kadar ondan hep 1 adım öndeydim böylelikle forum bağamlılık yaptı
3. Forum'un sizin hayatınızdaki yeri?
arkadaşlarla dolu bir oda gibi yaş ırk cinsiyet ayrımı yapmadan takılabileceğim bir yer kimseye rütbesinden dolayı değişik davranmadığım yer
4. Forumda en çok girdiğiniz bölüm hangisi?
Tabikide güncel orada editörüm diğer üyeler yani d.mod ve yukarısı genelde heryer der ama yalan
arada hostingede girerim
5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
Tabiki var nasıl olmaz bikeresinde bir yöneticinin konusuna yorum atmıştım oda baya sinirlendi ama ben sadece görüşümü söylemiştim sonra benim duvarıma filan yazmıştı tartıştık bir baktım ban yemişim hemen yan hesap actım ve konu açtım bu nasıl adalet fln diye sonrada banım geri alınmıştı
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
Ulukaya bir anda aklıma geldi diyemem yalan olur bir arkadaşın nickiydi çaldım : )
7. Hangi takımlısınız?
Beşiktaş adanaspor
8.Takımın hayatınızdaki yeri?
Fazla fanatik değilim ama yinede olmassa olmaz
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz?
tek bir adanasporunkine
10. Arkadaşlarınızın sizin için genel düşüncesi nedir?
Onlara göre ben bir deliyim fazla açık sözlüyüm hakkımı savunur haksızlığa gelemem ben bir saatli bombayım kimi zaman daha vaktim var kimi zamansa patlamaya 5 saniye kalayım ben bir güvercinim kimi zaman parklarda susam atan kişilerin susamlarını yerim kimi zamansa sakızı gagalar açlıktan ölürüm ben bir taşım kimi zaman dağlar yaratırım kimi zaman ayaklar altındayım ben bir evim kimi zaman mutluluklar görürüm kimi zaman hüzünler ben bir suyum kimi zaman deler gecerim kimi zamansa buharlışıp yok olurum
11. Kendinizde beğendiniz yönler nelerdir?
Haksızlığa gelemeyişim
12.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusunuz?
Forum benim için parktaki salıncak gibidir eğer sallanmayı biliyorsan hızlanırsın bilmiyorsan destek alırsın ancak fazla hızlanırsanda tökezler takla atarsın o misal benimkide ne fazla aşşağı nede yukarı
13.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
Kendi fikrinle ilerle kazanacaksın
14. Turkmmo.com da en beğendiniz ayrıcalık veya olay nedir?
burada birçok ilde arkadaş ediniyorsun
15.Moderatörlük ünvanı geldiğinde neler hissettiniz?
mutluluk ve içimdeki kıpırtıyı
16.Şu anda moderatör konumunda olmayı neye bağlıyorsunuz?Uzman üye olmak isteyenlere ne gibi önerileriniz var?
Uzman olmak isteyenler güncelde bol bol konu açın
17.Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsunuz?
bana,bize,herkeze
18.Hayatınızda olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı?
beleş wifi
19.Teknoloji ile aranız nasıl?
müthiş
20.Sürekli takip ettiğiniz dizi,tv programları varmı?
revolation kurtlar vadisi pusu
21.Film olarak en çok hangi filmlerden etkilendiniz?
halka
22.Beğendiniz yerli,yabancı oyuncular kimlerdir?
işim hafızam güclu degildir
23.Ne tarz müzik dinlersiniz,sevdiğiniz bir kaç sanatçıyı paylaşırmısınız?
metal black veil brides , marilyn manson
24.Hiç yanınızdan ayırmadığınız özel eşyalar varmı?
rotring kalemim
25.Boş zamanlarınızda neler yaparsınız?Hobileriniz nelerdir?
Boş zamanımmı varmış hani nerde
26.Birazda aşktan bahsedelim,aşka inanırmısınız?Hayatınızda biri varmı?
Öyle bir dünya varsa beni bu tiple almazlar
27.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsunuz?
Hepsi forumu kalkındırmak üzere kurulmus
28.Turkmmo.com'da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Bence bu kadarda büyütmek lazım sadece günde 2-3 saat ayıracaksın
29.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler varmı,varsa kimler?
Erdemaa( caner abi ) kendisi bana büyük destekler verdi Zeyn0 hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı
30.Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğunuz şeyler nelerdir?
Milletin wifi sini kırmak
31.Kendinizi üç(3) kelime ile tanımlayın desek?
DOST DÜŞMAN ∞
32.Şu anda yapamadığınız ve en çok yapmak istediğiniz şey nedir?
Kanadaya gitmek
33.Forumda sevdiğin bir kaç kişiyi bizimle paylaşırmısınız?
Forumun hepsini seviyorum desem yalan erdemaa yasak25 qecekondu06 aslan57x swordmaster
34.Forumda gerçek hayattada tanıdıklarınız varmı? Kimler?
Kimse
35.Bana Zamanınız Ayırarak Bu Röportajı Yapmama İzin Verdiğiniz İçin Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim uğraştırdım seni
Ben enes haritaçıyım emre diye bir arkadaşım var yaklasık 2 yıldır tanışıyoruz kendisini hiç görmedim onunla nasıl tanıştın diye soracaksanda facebook sayfama admin arıyordum oylama yaptım o kazandı
2.Turkmmo.com maceranız nasıl başladı?
Herkez gibi ilk hile için giriyordum sonra emre dediki ben uzman olacam olum sen olamayacan yükselecem admin olacam dedi tamam görecez dedim ve şimdiye kadar ondan hep 1 adım öndeydim böylelikle forum bağamlılık yaptı
3. Forum'un sizin hayatınızdaki yeri?
arkadaşlarla dolu bir oda gibi yaş ırk cinsiyet ayrımı yapmadan takılabileceğim bir yer kimseye rütbesinden dolayı değişik davranmadığım yer
4. Forumda en çok girdiğiniz bölüm hangisi?
Tabikide güncel orada editörüm diğer üyeler yani d.mod ve yukarısı genelde heryer der ama yalan
arada hostingede girerim5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
Tabiki var nasıl olmaz bikeresinde bir yöneticinin konusuna yorum atmıştım oda baya sinirlendi ama ben sadece görüşümü söylemiştim sonra benim duvarıma filan yazmıştı tartıştık bir baktım ban yemişim hemen yan hesap actım ve konu açtım bu nasıl adalet fln diye sonrada banım geri alınmıştı
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
Ulukaya bir anda aklıma geldi diyemem yalan olur bir arkadaşın nickiydi çaldım : )
7. Hangi takımlısınız?
Beşiktaş adanaspor

8.Takımın hayatınızdaki yeri?
Fazla fanatik değilim ama yinede olmassa olmaz
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz?
tek bir adanasporunkine
10. Arkadaşlarınızın sizin için genel düşüncesi nedir?
Onlara göre ben bir deliyim fazla açık sözlüyüm hakkımı savunur haksızlığa gelemem ben bir saatli bombayım kimi zaman daha vaktim var kimi zamansa patlamaya 5 saniye kalayım ben bir güvercinim kimi zaman parklarda susam atan kişilerin susamlarını yerim kimi zamansa sakızı gagalar açlıktan ölürüm ben bir taşım kimi zaman dağlar yaratırım kimi zaman ayaklar altındayım ben bir evim kimi zaman mutluluklar görürüm kimi zaman hüzünler ben bir suyum kimi zaman deler gecerim kimi zamansa buharlışıp yok olurum
11. Kendinizde beğendiniz yönler nelerdir?
Haksızlığa gelemeyişim
12.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusunuz?
Forum benim için parktaki salıncak gibidir eğer sallanmayı biliyorsan hızlanırsın bilmiyorsan destek alırsın ancak fazla hızlanırsanda tökezler takla atarsın o misal benimkide ne fazla aşşağı nede yukarı
13.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
Kendi fikrinle ilerle kazanacaksın
14. Turkmmo.com da en beğendiniz ayrıcalık veya olay nedir?
burada birçok ilde arkadaş ediniyorsun
15.Moderatörlük ünvanı geldiğinde neler hissettiniz?
mutluluk ve içimdeki kıpırtıyı
16.Şu anda moderatör konumunda olmayı neye bağlıyorsunuz?Uzman üye olmak isteyenlere ne gibi önerileriniz var?
Uzman olmak isteyenler güncelde bol bol konu açın

17.Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsunuz?
bana,bize,herkeze
18.Hayatınızda olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı?
beleş wifi
19.Teknoloji ile aranız nasıl?
müthiş
20.Sürekli takip ettiğiniz dizi,tv programları varmı?
revolation kurtlar vadisi pusu
21.Film olarak en çok hangi filmlerden etkilendiniz?
halka
22.Beğendiniz yerli,yabancı oyuncular kimlerdir?
işim hafızam güclu degildir
23.Ne tarz müzik dinlersiniz,sevdiğiniz bir kaç sanatçıyı paylaşırmısınız?
metal black veil brides , marilyn manson
24.Hiç yanınızdan ayırmadığınız özel eşyalar varmı?
rotring kalemim
25.Boş zamanlarınızda neler yaparsınız?Hobileriniz nelerdir?
Boş zamanımmı varmış hani nerde
26.Birazda aşktan bahsedelim,aşka inanırmısınız?Hayatınızda biri varmı?
Öyle bir dünya varsa beni bu tiple almazlar
27.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsunuz?
Hepsi forumu kalkındırmak üzere kurulmus
28.Turkmmo.com'da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Bence bu kadarda büyütmek lazım sadece günde 2-3 saat ayıracaksın
29.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler varmı,varsa kimler?
Erdemaa( caner abi ) kendisi bana büyük destekler verdi Zeyn0 hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı
30.Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğunuz şeyler nelerdir?
Milletin wifi sini kırmak
31.Kendinizi üç(3) kelime ile tanımlayın desek?
DOST DÜŞMAN ∞
32.Şu anda yapamadığınız ve en çok yapmak istediğiniz şey nedir?
Kanadaya gitmek
33.Forumda sevdiğin bir kaç kişiyi bizimle paylaşırmısınız?
Forumun hepsini seviyorum desem yalan erdemaa yasak25 qecekondu06 aslan57x swordmaster
34.Forumda gerçek hayattada tanıdıklarınız varmı? Kimler?
Kimse
35.Bana Zamanınız Ayırarak Bu Röportajı Yapmama İzin Verdiğiniz İçin Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim uğraştırdım seni
çok güzel bir roportaj olmuş, ama buna darıldım aynı sınıftayız ama gerçek hayatta gördügün yok he 

çok güzel bir roportaj olmuş, ama buna darıldım aynı sınıftayız ama gerçek hayatta gördügün yok he![]()
))Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)