Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

sXe Reklamlarına Son Xp/Win7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metinakin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aşağıda anlattıklarım kesinlikle Alıntı Değildir, benim uğraşarak çözdüğüm bir yöntemdir.

Merhaba arkadaşlar sürekli hepimizi anti-hile programı olan sXe'nin sürekli ekranda reklam sitesi açması hepimizi sinirlendirmiştir. Bende bu konuyla ilgili biraz uğraşmak istedim ve sonunda bu sorunu çözdüm. Öncelikle modem ip'nizi internet tarayıcısı yerine yazarak modeminize giriş yapıyorsunuz.(Benim modemin ip'si 192.168.2.1 bu ipyi bulmak için arama motorlarına modem ipleri yazarsanız hemen bulursunuz. Bundan sonra oradan sekmelerde URL BLOCKING denen bir bölüm var bunu FIREWALL denen bölümün içinde bulabilirsiniz. Ardından oraya site engelleme bölümüne şunları sırasıyla yazıyoruz ;

search.localstrike.com.ar
ads.localstrike.com.ar

ad.yieldmanager.com

Bunlar sxe'nin reklamlarını aldığı kaynaktır. Bunları oraya sırasıyla yazdıktan sonra SAVE ye basıp çıkıyoruz.

XP ICIN GERI KALANI ;

Denetim masasından güvenlik duvarını açın,

Ardından arama motorlarına .dll düzenleyici yazıp programı indirin. (Program biraz zor bulunuyor ama biraz daha geniş ararsanız bulursunuz.)Bu programla sXe'nin C deki klasöründeki web.dll'yi açın içindeki bütün ''http:'' ile olan adresleri silin,dikkat edin tırnaklar silinmesin. Bunları yaptıktan sonra en son olarak Spyware Doctor Denen bir reklam yazılımı gibi birçok kötü programı temizleyen bu programı indirin ve ilk olarak sXe kapalıyken PC'yi taratın ardından sXe açıkken taratın çıkan virüsleri temizleyin. Pc'ye res atın bu kadar :)

WINDOWS 7 GERI KALANI ;

Denetim masasından güvenlik duvarlarını etkinleştirin,

Windows 7'de sXe programı .dll dosyalarını düzenlemeyi engelliyor bu yüzden sXe klasörüne dokunmadan Spyware Doctor programı ile ilk olarak sXe kapalıyken PC'yi taratın ardından sXe açıkken taratın çıkan virüsleri temizleyin.

Son olarak da Masaüstündeki sXe programına sağ tıklayın ; Özelliklere Basın, Yukarıda Güvenlik Bölümüne gelin ve aşağıdaki Gelişmiş Butonuna basın , Sonra 3 tane kullanıcı gelicek ;

1-)SYSTEM
2-)Sizin PC ismi ile sizin hesabınız
3-)Administrator denen yönetici hesabı

Burda SYSTEM'e gelip izinleri değiştir'e basıcaksınız, ardından tekrar SYSTEM'e yeni gelen pencerede düzenle'ye basıcaksınız ve İzinler çıkıcak orda size izin vermek istediklerinize işaret koymanızı istiyor orda hepsini İzin Verme Yapıcaksınız. Ardından Sürekli Tamam'a basarak pencereleri kapatın, PC'yi yeniden başlatın sorun çözülür.

Yapamadıgınız yer olursa cevap olarak yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri