HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum ben seni anlayamıyorum?!99 lvl olunca ne oluyorsun?!.. Kral mı yoksa :O yani kral veya Gm gibi birşey olunuluyorsa 99 Lv olunca sölede bizde 99'a kasalim değil mi?...
İyi Forumlar...
Kutsal Sura HoLyTR...
sen yolu bulmuşsun 80 yapıp item alınca kral gibi tavır alıyosun millete

Bkz. "Para Var Huzur VaR
"sen yolu bulmuşsun 80 yapıp item alınca kral gibi tavır alıyosun millete
Bkz. "Para Var Huzur VaR"
O 80değil 89 olcak
ki kimseye Kral gibi davranmiyorum,tanıyan bilir
İtem yapması emek ister herkes emeğinin karşılığını ister değil mi?!... 
kardeşim ben beni çekemiyen arkadaşlarıma laf yetiştiremedim sana saygım var sen ne dersen haklısın kardeşim
Çekemeyene birşey demeyeceksin paşam o çekemeyen aynı öle devam etsin.. Ve Saygından dolayı teşekkürler.. Aynı şekilde Bende...
Her kimsen bilmiyorum.Ama yaptığın açıklamada tam olarak net anlatammaışsın ve buda bir anket adı üstünde "ANKET" yaplırken millete anket yaplaımmı diyemi soruyolar? Hayır.Arkadaş oda bir konu açmış ister yorum yap ister yapma.
Kardeş sana katılıyorum.Adı üstünde bu bir anket.
beyler ben HEKTOR um orda 14 oy almışım belki bu yazıyı okuyunca kenjiro beni geçimiştir ama ben istemiyorum adımı nedeni ise abi aynen böyle ben HEKTOR u kesiyorum bütün millet duyuyo hoşuma gitmiyor lütfen bundan sonra form da ankette adım geçmesin bi form da hızlı yazdım yazıların bazılarını yazamadım boşverin... ben haksızım siz daima haklı çıkın.. eyv diyorum sadece.. sana da eyvallah kardeşim..