HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
adamlar 99 lvl olmuş adamların ismi geçiliyo koymuşlar sizin ne işiniz var orda lvl alnı oyle gelin abuk sabuk konu açman kenjiro extacy HEKTOR 99 lvl olmuslar sizene onlardan.. sizde olun szinde ormda adınız geçsin
Her kimsen bilmiyorum.Ama yaptığın açıklamada tam olarak net anlatammaışsın ve buda bir anket adı üstünde "ANKET" yaplırken millete anket yaplaımmı diyemi soruyolar? Hayır.Arkadaş oda bir konu açmış ister yorum yap ister yapma.
orda sadece 3 kisi 99 ve ücünüde kesiorum konu basliginda gördügün gibi hangi 99lwl daha iyi demedim hangisi daha iyi dedim ve sunuda söleyim kisilik ve karakter bakimindan bu türde itiraz eden tek kisi sensin cok sacma seyler yapiorsun ben söledim 2 defa bazi kisilerin ismi aklima gelmediginde yazamadim dedim
adamlar 99 lvl olmuş adamların ismi geçiliyo koymuşlar sizin ne işiniz var orda lvl alnı oyle gelin abuk sabuk konu açman kenjiro extacy HEKTOR 99 lvl olmuslar sizene onlardan.. sizde olun szinde ormda adınız geçsin
Dostum ben seni anlayamıyorum?!
99 lvl olunca ne oluyorsun?!.. Kral mı yoksa :O yani kral veya Gm gibi birşey olunuluyorsa 99 Lv olunca sölede bizde 99'a kasalim değil mi?...
İyi Forumlar...
Kutsal Sura HoLyTR...