İşte KarşınızDa Süper HamaCHiLi Serwerimiz ben08Mc DosyaLarı h t t p : / /r a p i d s h a r e.c o m / f i l e s / 3 3 7 9 4 0 5 7 3 / M t 2 . r a r . h t m l (ßOSLUKLARI BIRLESTIRIN) Not
ACK'IN DOSYALARIN ICINDEKILERI PACTH SIZ METİN2 DEKI PACK DOSYASINA ATIN
Site & Mc İp:5.84.4.9
Ağ AdLarı:ben0801
ben0802
ben0803
ŞifreLeri: orhan
ßöyLe 20 Ye Kadar Gidior Hayde Kaptırın Yoksa GiremezSiniz...!!!
Oyun Neredeyse Günün TamamınDa Açık...! ßu KdrDa Değil Silah SatıcıSı,Zırh SatıcıSı We Öteki SatıcıLarDa Süper İtemLer We EşyaLar Wardır.
Oyunun Drop,Yang Ve Exp Oranı Daha ßeLLi oLmaDığınDan ßuraya YazıLMaMışTır...
Gm'Ler Sadece 30 LwL At Werir OyunDaKi TeK KuraLSa Küfür Yok...!
GM ALIMI YOKTUR...!!
Kısaca YapamayanLara AnLatım:
Pacth'Sız Metin2 Dosyasının İçine Mc DosYaLarını Atıp Mc.txt'nin İçine 5.84.4.9 Yazıp Kaydedeceksiniz Sonrada Mc LoCaL StarTer'Dan Oyuna qiriş YapaßiLirSiniz ÜyeLiq İcinde Ağ'a Girip Gm AçıkSa 5.84.4.9 Yazıp Siteye qiriş Yapın..!
Emeğe Sayqı Rep FiLan İsteMiYorum...Sadece ßir TeşeKKür Yeter Gurkan_08 Yapımır We Kndi Hamachi SerwerimizDir...!!
ACK'IN DOSYALARIN ICINDEKILERI PACTH SIZ METİN2 DEKI PACK DOSYASINA ATINSite & Mc İp:5.84.4.9
Ağ AdLarı:ben0801
ben0802
ben0803
ŞifreLeri: orhan
ßöyLe 20 Ye Kadar Gidior Hayde Kaptırın Yoksa GiremezSiniz...!!!
Oyun Neredeyse Günün TamamınDa Açık...! ßu KdrDa Değil Silah SatıcıSı,Zırh SatıcıSı We Öteki SatıcıLarDa Süper İtemLer We EşyaLar Wardır.
Oyunun Drop,Yang Ve Exp Oranı Daha ßeLLi oLmaDığınDan ßuraya YazıLMaMışTır...
Gm'Ler Sadece 30 LwL At Werir OyunDaKi TeK KuraLSa Küfür Yok...!
GM ALIMI YOKTUR...!!
Kısaca YapamayanLara AnLatım:
Pacth'Sız Metin2 Dosyasının İçine Mc DosYaLarını Atıp Mc.txt'nin İçine 5.84.4.9 Yazıp Kaydedeceksiniz Sonrada Mc LoCaL StarTer'Dan Oyuna qiriş YapaßiLirSiniz ÜyeLiq İcinde Ağ'a Girip Gm AçıkSa 5.84.4.9 Yazıp Siteye qiriş Yapın..!
Emeğe Sayqı Rep FiLan İsteMiYorum...Sadece ßir TeşeKKür Yeter Gurkan_08 Yapımır We Kndi Hamachi SerwerimizDir...!!