Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yazık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 826

_DooM_

Level 5
TM Üye
Konular
86
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir çok insanın birçok kez başına gelmiş bir olaydır.Yine de sizlerle paylaşmak istedim bu konuşmayı.Başlıkta da dediğim gibi : Yazık ...

Uploaded with

Vayy Be Son lafın Çok Güzel . Ama Gerçekten Yazık

bir noktaya dikkkat ettımde :D madem bu kadar türkce seviyorsun neden imzan bu sekilde
We wont be forgotten
we'll never give in.
This is a war , we've achieved has allowed us to win.

Unutulmuşlar olmayacağız ,
Asla teslim olmayacağız
Bu bir savaş ve yenmeye şartlanmayı başardık.
SlipKnoT!
2dil ? türkce ingilizce tek dil tek yürekdir :) birilerini elestirirken igneyi kendinizede batirin tamam o adam hata yapmis ama sendede hata var :)

İstediği gibi konuşur herkes,zaten bu dile zarar vermek olsada tam olarak dili yoksunlamak değil..Sadece imlaya uymamak.

Ama sana da katılıyorum.%60 civarı.

Son düzenleme:
Sebebini açıklayayım sevgili Kantaj: Bu Slipknot adlı Metal Müzik grubunun bir şarkısından yapılmış alıntıdır.Şahsi düşüncem,yabancı şarkılardan alıntı yapılırken orijinal cümlelerinde yazılmasıdır.Senin dediğin gibi bir durum söz konusu olsaydı Türkçe çevirisini yazmazdım bile...
Birde Master,haklısın herkes istediği şekilde konuşabilir ve yazabilir.Bunun kişinin doğal haklarından biri olduğunu kabul etmekteyim zaten.Sadece imla kurallarına uymaması ve Türkçe dışı bir kaç harfe yer vermesine dikkat çekmeye çalıştım.Ayrıyetten unutmayalım ki dil dediğimiz unsur siyasetten ekonomiye,geleneklerden günlük yaşama her türlü alanı etkilemekte.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri