Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şöyle konuşuyum kaç haftadır, haftada değil yıllardır çekişme var yakamozla.2 tarafında açtıgı konulara karşı taraf sadece tebrik etmek için girsin.Polemik yaratıcak olan olursa forumdan uzaklaştılır.Kaç haftadır bu kavgalar yüzünden kmse rahat vakit geçiremiyor.Polemik yaratıcak konular değil yendiğiniz savaşların ss sini paylaşın ve karşı taraf sadece tebrik etmek için girsin.Diğer türlü kavgalarınızı özel mesajda yapabilirsiniz.
Şöyle konuşuyum kaç haftadır, haftada değil yıllardır çekişme var yakamozla.2 tarafında açtıgı konulara karşı taraf sadece tebrik etmek için girsin.Polemik yaratıcak olan olursa forumdan uzaklaştılır.Kaç haftadır bu kavgalar yüzünden kmse rahat vakit geçiremiyor.Polemik yaratıcak konular değil yendiğiniz savaşların ss sini paylaşın ve karşı taraf sadece tebrik etmek için girsin.Diğer türlü kavgalarınızı özel mesajda yapabilirsiniz.
O zaman konuyu açan taraf açtığı konunun başlığına,resimlerini koyduktan sonra altına yazdıgı yorumun üslubu ve diğer yazan kişilerin üslubuna bakılsın.g30n un burda bana rezil demeye hakkının olmadıgını hepiniz biliyorsunuzdur.Bu yazıyı polemik yaratmak içinde yazmadım.Öyle yazdığımı sanıcak insan dolu

O zaman konuyu açan taraf açtığı konunun başlığına,resimlerini koyduktan sonra altına yazdıgı yorumun üslubu ve diğer yazan kişilerin üslubuna bakılsın.g30n un burda bana rezil demeye hakkının olmadıgını hepiniz biliyorsunuzdur.Bu yazıyı polemik yaratmak içinde yazmadım.Öyle yazdığımı sanıcak insan dolu![]()
Arkadaşım rencide etmeyi sizde çok yapıyodunuz he senin yaptığın havayıda anlamıyorum savaşta bi işede yaramıyosun bilmiyorum bunları muratın svunması gerekırken sen savunuyosun yeni avukat sensin sanırım. Sesi çıkması gereken en son kişi sensin.Uzatmaya gerek yok dedğim gibi tebrk et geç, szin zararınıza olur tartışmalar gereksiz.
+ şu yorumuna gelince,
Yenildiğimizi kim söyledi sana.Nerden böyle bir karra vardın sen çok merak ediyorum.Gerekiyorsa 5-6 saat savasinida yapicaksin bu arada.Sıkıldım demek bahane![]()
Savaşmaktan değil sizi kesmekten sıkılmış olmasınlar ?
Son düzenleme:
Yaramıyorum değilmi? sor bakim samete nikotine evildreamse ve skill ve düz işleyen herkeze yariyormuymuşum yaramiyormuymuşum
9.5 8.5 solesinler sana anladin mi ?
9.5 8.5 solesinler sana anladin mi ?Yaramıyorum değilmi? sor bakim samete nikotine evildreamse ve skill ve düz işleyen herkeze yariyormuymuşum yaramiyormuymuşum9.5 8.5 solesinler sana anladin mi ?
Onları nasıl atıyosun biliyormusun , savaşta çok vuran kişiler mesela bıçakçı çok olduğunda bıçak yada oksavunması takıyolar büyü boşta kalıyor öyle yoksa senin sağlamlığından değil git 1-1 at miss atarsın önemsemediklerinden seni
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)