noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Gene PERT :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan g30n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Her seferinde kabullenemiyorsunuz çok yazık.Nerdeydi o zaman adamlarin ? 20 küsür kişiden geriye kenardan izleyen savascilar toplulugundan baska bisey görmedim :)

Tartışmaya çevirme. Yeri geldi siz fazla oldunuz yeri geldi biz. Loncadan çoğu kişi sıkıldık - işimiz gücümüz var diyip köye geçiyorlar. Sen de ss alırsın sen de konunu açarsın. Konuyu tartışmaya çevircek yorumlar atmayın.

Bizim yazılarımız nedense tartışma konusu oluyor:) ama nedense sizin yazdıklarınız veya actıgınız konular düzgün kışkırtmaya yönelik başlığı olmayan konular.Merak etme bizde ss degil video var ama biz sizin gibi tartışma yaratmak için koymuyoruz.Her seferindede nedense işi gücü olur insanlarin bir müddetten sonra :)

Her seferinde kabullenemiyorsunuz çok yazık.Nerdeydi o zaman adamlarin ? 20 küsür kişiden geriye kenardan izleyen savascilar toplulugundan baska bisey görmedim :)

:D :D :D
Sabaha kdr sizi ezmekle mi ugraşıcağız ?
Gelin o zmn lonca savası açın.
1. Belli olsun..Gerçi belli de kabullenemiyorsunuz..Yediremiyorsunuz..
Bu arada kaçan yok, sizi ezmekten bıktık siz ezilmekten bıkmadınız.
2-3 Saat sizi ezdik yetmedi mi ?
Açın lonca savası görelim..

Her konuya atlama polemik yaratma..!
Bidakine video seyrettircem nasl dayak yiyorsunuz bakın :m08: :m08: :m08:

Bana olan korkundan nasil itemlerini değiştiriceni şarıyorsun hatta şaşırıyorsunuz :) o yüzden sen fazla konusma sana laf düsmez burda.Pmden cocukca erkeksen gel ws demeye benzemez bunlar :) İlk önce bana pmden söylediğin lafin arkasinda duracaksin.Sonrada bana geliceksin burda cevap vericeksin.Oldu mu ?

Bana olan korkundan nasil itemlerini değiştiriceni şarıyorsun hatta şaşırıyorsunuz :) o yüzden sen fazla konusma sana laf düsmez burda.Pmden cocukca erkeksen gel ws demeye benzemez bunlar :) İlk önce bana pmden söylediğin lafin arkasinda duracaksin.Sonrada bana geliceksin burda cevap vericeksin.Oldu mu ?

Nerdesin ws ye çagrıyrum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri