Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yenildiğimizi kim söyledi sana.Nerden böyle bir karra vardın sen çok merak ediyorum.Gerekiyorsa 5-6 saat savasinida yapicaksin bu arada.Sıkıldım demek bahane![]()
Ştt lan rezil arena savası açında kim npyor bak

Video larıda koyacam buraya bastan sona kdr rezilliginiz iice ortaya çıkacak bak sen seyret

Oyundan pm atıcam ws gel !
Sen yazılanı düzgün okuyup idrak edemiyorsun galiba.
ilk sana yazdıklarımı oku lütfen.Belki 10. seferde anlarsın
)
ilk sana yazdıklarımı oku lütfen.Belki 10. seferde anlarsın
)Yenildiğimizi kim söyledi sana.Nerden böyle bir karra vardın sen çok merak ediyorum.Gerekiyorsa 5-6 saat savasinida yapicaksin bu arada.Sıkıldım demek bahane![]()
Kim mi diyor ? Adamlar her allhın günü en az 10 tane foto koyuyor , sizi asfaltla birleştirdikten sonra ve hla kim söyledi diyosun. Ne diyim pes
Kardesim haticeye değil neticeye bakıcaksın giden taraf kimse kaybetmis demektir.Fazla bos konusma !!!
Gerek Yok Böyle Şeylere Kime neyi ispat etmeye Çalışıorsun YaKaMoZ da Olduğun günlerin ss leride bende varBamBaska :ka19:
![]()
![]()
![]()
![]()
Birilerinin pantollarına yada eteklerine yapışarak bir şeyleri zorla anlatmanın manası yok bırak zaten kimlerin sırt sırta olduğunu bilen biliyor.Hırsa Strese gerek yok mühim işlere yor o çalışan aklını 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)