bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Gene PERT :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan g30n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bizim yazılarımız nedense tartışma konusu oluyor:) ama nedense sizin yazdıklarınız veya actıgınız konular düzgün kışkırtmaya yönelik başlığı olmayan konular.Merak etme bizde ss degil video var ama biz sizin gibi tartışma yaratmak için koymuyoruz.Her seferindede nedense işi gücü olur insanlarin bir müddetten sonra :)

Oraya herkes savaşmaya geliyor. Kimi hırsı kimi zevki kimi zamanı geçirmek için. 5-6 saat aralksz savaştığmızı bilirim. Herkesn bi yere kadar.

Siz de fazla oldğnz zaman meydan size kalıyor. Bizde fazla oldğmz zaman bize kalıyor. Yarın olur siz kalabalık olursunuz ss de siz koyarsınız. Her iki tarafda böyle yapıyor zaten.

Son düzenleme:
Her seferinde kabullenemiyorsunuz çok yazık.Nerdeydi o zaman adamlarin ? 20 küsür kişiden geriye kenardan izleyen savascilar toplulugundan baska bisey görmedim :)

Bi kere de sen kabullen ne zaman yenilsen hep bi bahanen var tbr de geç bu kadar zor değil. Savaşıyosan yenilince tebrk etmeyıde bilicen , yenince hava yapmayı bildiğin gibi*

Yenildiğimizi kim söyledi sana.Nerden böyle bir karra vardın sen çok merak ediyorum.Gerekiyorsa 5-6 saat savasinida yapicaksin bu arada.Sıkıldım demek bahane :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri