Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sonunda.. :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LONGINUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 330

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ;

Uzun süre lucid rüya görmek için çalışmalar yapıyordum.Teknikleri uyguladım.Lucid rüyayı bilmiyenler bu konuya göz atsın.

http://www.turkmmo.com/bilim-amp-teknoloji/1347400-lucid-ruya-hakkinda-hersey-|-longinus.html

Dün gece bunu başardım :)

Dün gece uyuduğumda rüyamda Matrix filmindeki Neo karakteri olduğumu gördüm.Deneyler felan yapılıyordu bende yardım ediyordum.Rüyamda bir köşeye oturup iyice düşündüm.Bir şeyler ters gidiyordu ama anlayamıyordum.Bir türlü çözememiştim.Sonra aklıma yavaş yavaş birşeyler geldi.Sanki bu gerçeği anlayabiliyordum.Kısa bir süre sonra rüyamda olduğumu anladım.Bunu başardığım için büyük bir sevince düştüm.Fakat o sırada uyanacağımı hissettim.Fakat bunu istemediğimden uyanmamam için o rüyayı sürekli düşündüm.Rüyada olduğumda ilk istediğim şey duvara örümcek adam gibi tırmanmaktı.Baktım ki gerçekten tırmanıyorum.Mükemmel hissettim.Çok güzeldi.Sonra bir çuval dolusu cips paketi hayal ettim.Biraz onlardanda yedim.Sırada ise her insanın isteyeceği gibi uçmayı istedim.Fakat bir odanın içinde olduğumdan 1 m havaya yükselmeyi istedim.1 m havaya yükselince biraz heyecanlandım.Çok mükemmel bir duygu inanın :).Bu sefer angelina jolienin burda olmasını istedim.Fakat kendimi yakat odasında buldum.Angelina joliede yatakta uyuyordu.Fakat kafamın içinde birşeyler konuşuyor gibiydi.Biri onunla yatmamı diğeri ise başka şeyler yapmamı söylüyordu.Tam şeytana uyacakken bilin bakalım ne oldu ?

Kardeşim adımla kulağıma bağırarak beni uyandırdı.Birden bire uyanınca ilk aklıma gelen rüyam olmuştu.Sonra kardeşime baktım.Sinirden güldüm :l03:

Fakat inanın çok mutluyum.Çünkü rüyada olduğunuzu anlamak.O dünyada herşeyin hakimi siz olabiliyorsunuz.

Not : Lucid rüya ile ilgili sorularınızı Özel mesaj ile gönderiniz.

Son düzenleme:
:D Varya ama artık her gün lucid rüya görebilicem.Çünkü bunu başaranlar bilinç altına rüyada olduğunu anlama hissi yerleşmiş demektir :)

LONGINUS lucid ruyanın bazı yan etkileri var buda o konuda belirtilmiş ztn ve bence en önemli yan etkisi evde tek ken yada alarm fln kurulu degilken yani seni uyandıracak bir şey yokken lucid ruya görmek çok sakıncalı sonsuza kendin uyanma istegin olmayacagı için günlerce uyuma riski var =)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri