HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OutLaws Anca Korkaklığını Gösterdi SAvaşı 100 de bitirmediler kaçtılar 

Ben bi konuyaOutLawZ a rakip cikior dedim ve Güldünüz sizi Deads bile yener dediniz sonra savasta gördük ve Loncada harbi Devletler var mi felan dediniz 5-6 kisi var Mercedes FusioN Fikocan HoLyTR daha vardi
HEKTOR anlatim sw nin en iyi loncasını OutLawZ olarak görüorlardi sonra biz en iyi olcaz dedik ve bize güldüler dun aksam savas yaptik 50ye 7 yenerken ciktilar savasdan gördük =)
HEKTOR anlatim sw nin en iyi loncasını OutLawZ olarak görüorlardi sonra biz en iyi olcaz dedik ve bize güldüler dun aksam savas yaptik 50ye 7 yenerken ciktilar savasdan gördük =)Ben bi konuyaOutLawZ a rakip cikior dedim ve Güldünüz sizi Deads bile yener dediniz sonra savasta gördük ve Loncada harbi Devletler var mi felan dediniz 5-6 kisi var Mercedes FusioN Fikocan HoLyTR daha vardiHEKTOR anlatim sw nin en iyi loncasını OutLawZ olarak görüorlardi sonra biz en iyi olcaz dedik ve bize güldüler dun aksam savas yaptik 50ye 7 yenerken ciktilar savasdan gördük =)
hehe ss leri koymussunuz orada bile belli kimin yenildigi sizin puanınız bizimkinden gene düsükdü oyuncularımızın cogu olmadıgı icin cikmak zorunda kaldık en yakın zamanda tekrarlanacak ve agır ödeyeceksniz bunu.Fikocan olmadıkdan sonra hiçsiniz
hehe ss leri koymussunuz orada bile belli kimin yenildigi sizin puanınız bizimkinden gene düsükdü oyuncularımızın cogu olmadıgı icin cikmak zorunda kaldık en yakın zamanda tekrarlanacak ve agır ödeyeceksniz bunu.Fikocan olmadıkdan sonra hiçsiniz
1.si Fikocan hala 1. loncada 2.si Fikocan olmasada bisi degismez zirhsiz kesiorum onu vsde 3.sü Bu aksam bekleriz savasa sizi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)