farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Bilteksis Hakkında Yorum İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan levent005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 521
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Bilteksis'den Sunucu Alacağım Benim İçin Destek Önemli Değil Zamanında Format Atılsın Yeter, ve Sunucuların Hızı ve Performansı Nasıl En Önemli Olanı Bu Lütfen Dürüst Davranın Yorumlarınızı Bekliyorum ve Sunucu Teslimatı Ne Kadar Sürüyor

Forumdaki şikayet bölümlerini okumanızı öneririm size 1 hafta oldu alalı rezil rüsva resmen 3 günde ancak formatın atılır ticetına aynı gün içinde satış harici destek için cevap alırsan ne mutlu sana makinanı 2-3 hatta 1 haftada belki zor laırsın

Forumdaki şikayet bölümlerini okumanızı öneririm size 1 hafta oldu alalı rezil rüsva resmen 3 günde ancak formatın atılır ticetına aynı gün içinde satış harici destek için cevap alırsan ne mutlu sana makinanı 2-3 hatta 1 haftada belki zor laırsın

Kanıtın varmı eklesene ?

eksenbilisim boy ölçünü alırım senin kardeşim akıllı ol.

Sana Dürüst Dürüst Diyeyim:Paranı Yatır ve Serverini Teslim Aldıktan Sonra Kendin Gör.Forumda Bilteksis Hakkında Çok Fazla Karalama Yapılıyor.Bu Arada Benim Sunucum Var Bilteksis de. Bu Arada Forumdaki Şikayet Bölümüne Hatta Şikayet Bölümüne Değil de Vps Host Bölümünü Biraz İncelersen Eğer Banlı Bir Kişini Konusu Altında Nasıl Atılıp Tutulduğunu Görürsün.Bir de Başka Bir Firmanın Bir Başka Firma ile Uğraşmasını Anlamıyorum.Bu Arada Ticket Desteği Gün İçerisinde Bazen Yoğun Olabiliyor,Bu da Firmanın Bir Çok Kişiyle İlgilenmesinden Kaynaklanıyordur.

Not: Cümleler Arasında Bağlantı Kuramadım.Kafam Biraz Dumanlı :D Saat Kaç Zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri