Yarın Bilteksis'den Sunucu Alacağım Benim İçin Destek Önemli Değil Zamanında Format Atılsın Yeter, ve Sunucuların Hızı ve Performansı Nasıl En Önemli Olanı Bu Lütfen Dürüst Davranın Yorumlarınızı Bekliyorum ve Sunucu Teslimatı Ne Kadar Sürüyor
Forumdaki şikayet bölümlerini okumanızı öneririm size 1 hafta oldu alalı rezil rüsva resmen 3 günde ancak formatın atılır ticetına aynı gün içinde satış harici destek için cevap alırsan ne mutlu sana makinanı 2-3 hatta 1 haftada belki zor laırsın
şikayetler bölmüne bak arkadaşım kimse sana burda bilteksisi kötülemez sonra makinalarını kapatıyorl 

Forumdaki şikayet bölümlerini okumanızı öneririm size 1 hafta oldu alalı rezil rüsva resmen 3 günde ancak formatın atılır ticetına aynı gün içinde satış harici destek için cevap alırsan ne mutlu sana makinanı 2-3 hatta 1 haftada belki zor laırsın
Kanıtın varmı eklesene ?
eksenbilisim boy ölçünü alırım senin kardeşim akıllı ol.
Sana Dürüst Dürüst Diyeyim
aranı Yatır ve Serverini Teslim Aldıktan Sonra Kendin Gör.Forumda Bilteksis Hakkında Çok Fazla Karalama Yapılıyor.Bu Arada Benim Sunucum Var Bilteksis de. Bu Arada Forumdaki Şikayet Bölümüne Hatta Şikayet Bölümüne Değil de Vps Host Bölümünü Biraz İncelersen Eğer Banlı Bir Kişini Konusu Altında Nasıl Atılıp Tutulduğunu Görürsün.Bir de Başka Bir Firmanın Bir Başka Firma ile Uğraşmasını Anlamıyorum.Bu Arada Ticket Desteği Gün İçerisinde Bazen Yoğun Olabiliyor,Bu da Firmanın Bir Çok Kişiyle İlgilenmesinden Kaynaklanıyordur.
Not: Cümleler Arasında Bağlantı Kuramadım.Kafam Biraz Dumanlı
Saat Kaç Zaten.
aranı Yatır ve Serverini Teslim Aldıktan Sonra Kendin Gör.Forumda Bilteksis Hakkında Çok Fazla Karalama Yapılıyor.Bu Arada Benim Sunucum Var Bilteksis de. Bu Arada Forumdaki Şikayet Bölümüne Hatta Şikayet Bölümüne Değil de Vps Host Bölümünü Biraz İncelersen Eğer Banlı Bir Kişini Konusu Altında Nasıl Atılıp Tutulduğunu Görürsün.Bir de Başka Bir Firmanın Bir Başka Firma ile Uğraşmasını Anlamıyorum.Bu Arada Ticket Desteği Gün İçerisinde Bazen Yoğun Olabiliyor,Bu da Firmanın Bir Çok Kişiyle İlgilenmesinden Kaynaklanıyordur.Not: Cümleler Arasında Bağlantı Kuramadım.Kafam Biraz Dumanlı
Saat Kaç Zaten.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)