NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sus Vede İzle.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZaZuKeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Trojen hırslanan biz hiç olmadık olmayızda :) 3 aydır oynamıyorum Ben 99 lwl iken Qcyprus01Q 94 lwl di dandik itemleri olduğu için ws bile yollayamıyordu. ben 3 ay sonra oyuna geldiğimde Hile ile 110 lwl kasmış (videosu bi dostumuzda söylemeye hacet yok) Silahı ve zırhınıda eski nicki j0keR en son nick i LordOfOceaNs yani suatın itemLerini aLıp millete erkekleniyormuş fıs Uğur :) Yani anlıcağın hırslansak oyunda muhabbet etmeye değil 24 saat kasmaya item yapmaya uğraşırız. zaten HayvanaLi hırsızıda Buggy den çaLdığı itemLerLe hava atıyomuş çoluk çocuğada :) oda mavi çarıyla ajanlık yaparken görüyordur sdece muhabbete oyua girdiğimizi :) hırslı bebeler hırsız kırmızılar biz deiliz :) bu anlayana çok şey ifade eder. gerisine sopa versen boş :))))

yıldıray senın yasın buyuk olabılır ama akıl yasın 10 bıle degıl emın ol senın kadar bos konusan 2 cı bır adam yok buy oyunda cok konuyorsun ama bos konuyorsun bılıp bılmeden herkese ıftıra atmakta cok hosuna gıdıyor yazdılkarına gulmketen baska yapcak bıseyım yok cyprus01 94 lvldı demıssın kocum bızı sw basından berlı herkes tanır bmw carımla sonradan basladım cyprusa sw basındada ben gucluydum sımdıde gucluyum sen benım sevıyeme ulasman ıcın once bıraz oyunu ogren cene yapmak yerıne dorudur 2 kere soyuldum senın goremeyecegın ıtemlerım calındı ama topalrdım bır sure carım zayıf gezmıs olabılırm sen benı neza man kestınkı carıma laf edıyorsun 2. si suatın ıtemlerıyle artıslık yapıyor demıssın suata sura kulanmayı ogreten ksıs benm zaten bılıp bılmeden bos konustugun ıspetı kutsalı bende evet ama o kutsal ancak bnm yedek sılahım olur benım zaten guzel kutsalım var bılmeden bos konsma zırhını demıssın ustumdekı zırhı ben turkuazlar geldıgı gun gecırdım kulanıyorum suat bana kutsal verdı ama zırh bnm yınede kendı kutsalım daha ıyı zaten suat zavalısıda kımlere guvendıyse artık dost dedıklerı soymus cocugu bırakma sebebıde o sendevarsındır ıcnde kesın:d sadece kutsalı kurtarmıs onuda dostca hedıye ettı ama ben kendı kutsalımı kulanıyorum 110 hılyle kastı demıssın gm dahıl 50 ksıs kasarken gordu hıle yok ban yemdımde senın bos ıftıralarınamı bakacam ss sı var dmıesın soyle yolasın kımde varsa ıftıra atmak bos konusmaktan baska bıldıgn yok zaten muhatabım degılsın akıl sevıyesnı bıraz yukselt bıraz da oyunu ogren oyle gel karsıma konus ozman belkı adam yerıne katarım senı bos konusma ıcrat yap

-elimde video var - itemlerini soymus - hileyle kasmıs // sözlerle bi yere ulasılmıo kardesm varsa kanıtınız koyup öyle konuşacaksınz yoksa laga luga etmeyin

-elimde video var - itemlerini soymus - hileyle kasmıs // sözlerle bi yere ulasılmıo kardesm varsa kanıtınız koyup öyle konuşacaksınz yoksa laga luga etmeyin

ne kanıtı knk adamın ısı bu bos konusmak kanıtı olsa zaten durmaz ss atar oyle bırsey yok olmadıgı ıcnde burda ıftıra atmaya calsıyorya salla boyle adamı muhatap alıp cvp bıle yazmaya gerek yok bızı bılen bılıyor onuda bılen bılıyor rahat olsun herkes adam oldugu ıcnmı bır yerde barınamıyor 50kere bayrak degıstı:D

ne kanıtı knk adamın ısı bu bos konusmak kanıtı olsa zaten durmaz ss atar oyle bırsey yok olmadıgı ıcnde burda ıftıra atmaya calsıyorya salla boyle adamı muhatap alıp cvp bıle yazmaya gerek yok bızı bılen bılıyor onuda bılen bılıyor rahat olsun herkes adam oldugu ıcnmı bır yerde barınamıyor 50kere bayrak degıstı:D

Sizin sorununuzu bir anlasam birisi soymuş birisi soyulmuş diyor

şimdi ateş olmayan yerdende duman çıkmıyor onuda biliyoruz

2 taraflı bi olay 2 taraftada bi sorunlar var gibi ama olayın aslını

astarını tam bilmiyorum açıkcası birbirinizle insan gibi konuşup

çözmek yolu varken afedersinizde it dalaşına çevirmek ne

kadar doğru onuda bilemedim...

Ve sen uğur böyle bir olayda senden büyük birini hiç olmazsa

alttan alarak gel abi konuşalım diyip bir suçun yoksa aslını

anlatabilirsin bunu yapmak senden bişi eksiltmez heralde

haksızmıyım?

ateş olmayan yerden dumanı siz cıkartıosunz yok haymanliy buggyi soyms falan biz buggy 1 2 güne buluruz o iftira atan arkadas canını sıkmasn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri