- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uğurmu bu hayvanaLimiHayvanali IIaLyamII çarı iLe Buggy yi soyup sarı bayrağa geri dönmelerini ve oyunu bırakmalarını sğlayan sizsiniz. Tüm Kadrom biliyor Zaten hırsızlıklarınızı evLadım kanıta ne hacet
çaldığınız itemler pul oldu
)) Uğur kazmasına geLince SUatın 7 EfsunLu Kutsalı ve zırhını hangi şerefsiz aLdı bakayım ??? Bana bilinenleri safa yatıp bilinmiyor gibi göstermeyin. Çakallık yapacağınız kişiler oyundaki 12-17 yaş grubu anladınızmı. Hırsız köpeklerde konuşma gereği duyabiliyor ya .. başımıza taş yağıcak
))))
Bu olayı özelden konuşsanız daha iyi olur abi konu başka
yerlere kaymasın lütfen.
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
[/COLOR]katıLıyorum yıLdıray abı herkes bırbırının sagLamLıgına bakıyor ama bızım Lonca hıçbırseye bakmadan bırbırıne bagLandı eskı arıstokratı yapabıLırsek ne aLa bıze karsı kımse geLemez o zaman zaten suanda anca hıLecıLer ve sahtekarLar karsı geLmeye caLısıyo ne demişLer BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ ARİSTOKRATLIYIZ ♥
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Y4B4N isimli Karektersiz Karekter IIALyaMII Çarı Bana Ait Degil.Ben kimseden Bişe Çalmadım bunuda Tekrar Sölüyorum Çünkü Haklıyım , Buggy i Soydun Diyorsun Getir Buggy i Karşıma Konusalım Bana İftira Atmaya Hakkın Yok Senin Kuyruk Acınıda Biliyorum Bu iftiraları Neden Attıgını.Seni Sen 92 Lwl iken Kızılda Kastırmamam
Buggy i Getir Yüzleşsin Benimle Ordan Burdan İftira Atma. (HayMaNaLiii)
Buggy i Getir Yüzleşsin Benimle Ordan Burdan İftira Atma. (HayMaNaLiii)- Katılım
- 23 Nis 2011
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
92 de kastırmamışmı
D seuryeoung vadisi EsraLcii ile beraber ''seni ölümsüz itemleri ile nasıl yatırdım 2 kişi
DD '' bunu diyen hayvanaLi
)) şimdi oyunu öğrenmişde konuşmaya başLamış
HayvanaLi çarını sarı bayrak yapıp ben aLyam diyen kimdi a yavrum benim. HırsızLığınızı Bilmeyen anck anaokuluna giden ÇocukLar. BenimLe aşık atacak düzeye geLmen için Çook fırın eKmek yemen Lazım Düzenbaz hırsız hayvanaLi
))))))))))))))
D seuryeoung vadisi EsraLcii ile beraber ''seni ölümsüz itemleri ile nasıl yatırdım 2 kişi
DD '' bunu diyen hayvanaLi
)) şimdi oyunu öğrenmişde konuşmaya başLamış
HayvanaLi çarını sarı bayrak yapıp ben aLyam diyen kimdi a yavrum benim. HırsızLığınızı Bilmeyen anck anaokuluna giden ÇocukLar. BenimLe aşık atacak düzeye geLmen için Çook fırın eKmek yemen Lazım Düzenbaz hırsız hayvanaLi
))))))))))))))Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)