ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sus Vede İzle.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZaZuKeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Uğurmu bu hayvanaLimi :D Hayvanali IIaLyamII çarı iLe Buggy yi soyup sarı bayrağa geri dönmelerini ve oyunu bırakmalarını sğlayan sizsiniz. Tüm Kadrom biliyor Zaten hırsızlıklarınızı evLadım kanıta ne hacet :) çaldığınız itemler pul oldu :))) Uğur kazmasına geLince SUatın 7 EfsunLu Kutsalı ve zırhını hangi şerefsiz aLdı bakayım ??? Bana bilinenleri safa yatıp bilinmiyor gibi göstermeyin. Çakallık yapacağınız kişiler oyundaki 12-17 yaş grubu anladınızmı. Hırsız köpeklerde konuşma gereği duyabiliyor ya .. başımıza taş yağıcak :)))))

Bu olayı özelden konuşsanız daha iyi olur abi konu başka

yerlere kaymasın lütfen.

[/COLOR]katıLıyorum yıLdıray abı herkes bırbırının sagLamLıgına bakıyor ama bızım Lonca hıçbırseye bakmadan bırbırıne bagLandı eskı arıstokratı yapabıLırsek ne aLa bıze karsı kımse geLemez o zaman zaten suanda anca hıLecıLer ve sahtekarLar karsı geLmeye caLısıyo ne demişLer BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ ARİSTOKRATLIYIZ ♥

Y4B4N isimli Karektersiz Karekter IIALyaMII Çarı Bana Ait Degil.Ben kimseden Bişe Çalmadım bunuda Tekrar Sölüyorum Çünkü Haklıyım , Buggy i Soydun Diyorsun Getir Buggy i Karşıma Konusalım Bana İftira Atmaya Hakkın Yok Senin Kuyruk Acınıda Biliyorum Bu iftiraları Neden Attıgını.Seni Sen 92 Lwl iken Kızılda Kastırmamam :) Buggy i Getir Yüzleşsin Benimle Ordan Burdan İftira Atma. (HayMaNaLiii)

92 de kastırmamışmı :DD seuryeoung vadisi EsraLcii ile beraber ''seni ölümsüz itemleri ile nasıl yatırdım 2 kişi :DDD '' bunu diyen hayvanaLi :))) şimdi oyunu öğrenmişde konuşmaya başLamış :D HayvanaLi çarını sarı bayrak yapıp ben aLyam diyen kimdi a yavrum benim. HırsızLığınızı Bilmeyen anck anaokuluna giden ÇocukLar. BenimLe aşık atacak düzeye geLmen için Çook fırın eKmek yemen Lazım Düzenbaz hırsız hayvanaLi :)))))))))))))))

Ben Hiç Sarı olmadımki Sen Bunları Nerden Atıp tutuyosun 2 Kes mavi oldum O Kadar Kimseninde İtemini Çalmadım . (HayMaNaLiii)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri