noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sus Vede İzle.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZaZuKeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
İşte Kırmızı aciz hırsızLarın ve mavide Barınamayan veLetLerin 1-1 durumundaki acizLiği. Gerceği anLatan bi video oLmuş. teşekkürLer Kaan . :)

Bu duruma Galiba En iyi Soylenecek Soz
Kapak oLmus yada Cuk diye oturmus oLabiLiR
:)
Tebrikler kaan Guzel paylasim oLmus
ama unutmamak lazim hirsla bi yere gelinmez
alti ustu bi oyun bu sadece eğlence amacli cok ciddiye aLmamak Lazim
Kesmekde Var KesiLmekde...

Trojen hırslanan biz hiç olmadık olmayızda :) 3 aydır oynamıyorum Ben 99 lwl iken Qcyprus01Q 94 lwl di dandik itemleri olduğu için ws bile yollayamıyordu. ben 3 ay sonra oyuna geldiğimde Hile ile 110 lwl kasmış (videosu bi dostumuzda söylemeye hacet yok) Silahı ve zırhınıda eski nicki j0keR en son nick i LordOfOceaNs yani suatın itemLerini aLıp millete erkekleniyormuş fıs Uğur :) Yani anlıcağın hırslansak oyunda muhabbet etmeye değil 24 saat kasmaya item yapmaya uğraşırız. zaten HayvanaLi hırsızıda Buggy den çaLdığı itemLerLe hava atıyomuş çoluk çocuğada :) oda mavi çarıyla ajanlık yaparken görüyordur sdece muhabbete oyua girdiğimizi :) hırslı bebeler hırsız kırmızılar biz deiliz :) bu anlayana çok şey ifade eder. gerisine sopa versen boş :))))

İşte Kırmızı aciz hırsızLarın ve mavide Barınamayan veLetLerin 1-1 durumundaki acizLiği. Gerceği anLatan bi video oLmuş. teşekkürLer Kaan . :)

Senide seviyorum abi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri