HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşte Kırmızı aciz hırsızLarın ve mavide Barınamayan veLetLerin 1-1 durumundaki acizLiği. Gerceği anLatan bi video oLmuş. teşekkürLer Kaan . 

Bu duruma Galiba En iyi Soylenecek Soz
Kapak oLmus yada Cuk diye oturmus oLabiLiR
Tebrikler kaan Guzel paylasim oLmus
ama unutmamak lazim hirsla bi yere gelinmez
alti ustu bi oyun bu sadece eğlence amacli cok ciddiye aLmamak Lazim
Kesmekde Var KesiLmekde...
Kapak oLmus yada Cuk diye oturmus oLabiLiR

Tebrikler kaan Guzel paylasim oLmus
ama unutmamak lazim hirsla bi yere gelinmez
alti ustu bi oyun bu sadece eğlence amacli cok ciddiye aLmamak Lazim
Kesmekde Var KesiLmekde...
Trojen hırslanan biz hiç olmadık olmayızda
3 aydır oynamıyorum Ben 99 lwl iken Qcyprus01Q 94 lwl di dandik itemleri olduğu için ws bile yollayamıyordu. ben 3 ay sonra oyuna geldiğimde Hile ile 110 lwl kasmış (videosu bi dostumuzda söylemeye hacet yok) Silahı ve zırhınıda eski nicki j0keR en son nick i LordOfOceaNs yani suatın itemLerini aLıp millete erkekleniyormuş fıs Uğur
Yani anlıcağın hırslansak oyunda muhabbet etmeye değil 24 saat kasmaya item yapmaya uğraşırız. zaten HayvanaLi hırsızıda Buggy den çaLdığı itemLerLe hava atıyomuş çoluk çocuğada
oda mavi çarıyla ajanlık yaparken görüyordur sdece muhabbete oyua girdiğimizi
hırslı bebeler hırsız kırmızılar biz deiliz
bu anlayana çok şey ifade eder. gerisine sopa versen boş
)))
3 aydır oynamıyorum Ben 99 lwl iken Qcyprus01Q 94 lwl di dandik itemleri olduğu için ws bile yollayamıyordu. ben 3 ay sonra oyuna geldiğimde Hile ile 110 lwl kasmış (videosu bi dostumuzda söylemeye hacet yok) Silahı ve zırhınıda eski nicki j0keR en son nick i LordOfOceaNs yani suatın itemLerini aLıp millete erkekleniyormuş fıs Uğur
Yani anlıcağın hırslansak oyunda muhabbet etmeye değil 24 saat kasmaya item yapmaya uğraşırız. zaten HayvanaLi hırsızıda Buggy den çaLdığı itemLerLe hava atıyomuş çoluk çocuğada
oda mavi çarıyla ajanlık yaparken görüyordur sdece muhabbete oyua girdiğimizi
hırslı bebeler hırsız kırmızılar biz deiliz
bu anlayana çok şey ifade eder. gerisine sopa versen boş
)))İşte Kırmızı aciz hırsızLarın ve mavide Barınamayan veLetLerin 1-1 durumundaki acizLiği. Gerceği anLatan bi video oLmuş. teşekkürLer Kaan .![]()
Senide seviyorum abi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)