HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüm Konularda MMOMT2 'nin Reklamı Yapılıyor Zaten.
Peki Bu Para Vererek Serverlerinini Reklamlarını Yaptıran Arkadaşların Konularında Neden Böyle Bir Saçmalık var ? Çok Merak Ettim.
Adam hem para veriyor,serverinin tanıtımını yaptırıyor.
Hem de başka bir serverinde tanıtımı var.
Gerçekten Çok Saçma.!Ben de yaptırmayı düşünüyorum,ama bunu da göz önüne almak gerek.!
Peki Bu Para Vererek Serverlerinini Reklamlarını Yaptıran Arkadaşların Konularında Neden Böyle Bir Saçmalık var ? Çok Merak Ettim.
Adam hem para veriyor,serverinin tanıtımını yaptırıyor.
Hem de başka bir serverinde tanıtımı var.
Gerçekten Çok Saçma.!Ben de yaptırmayı düşünüyorum,ama bunu da göz önüne almak gerek.!
Birşey Diycem.Kendi Sitesi Tabi Kendi Oyununun Reklamını Yapacak.Sen Kendi Sitende Reklamını :Yapmazmısın.
Ama Yapan Tanıtımını Gayet İyi,Kurallara Uygun Şekilde Yapıyor.
Birşey Diycem.Kendi Sitesi Tabi Kendi Oyununun Reklamını Yapacak.Sen Kendi Sitende Reklamını :Yapmazmısın.
Tabiki Yaparım.Ama Bir yere. her konuda aynı server. başka swde başka serverin tanıtımı.bir kaç yere banner koyarım o kadar.
MMoMT2 Turkmmo'nun Serveridir. Ve Turkmmo'da Tanıtımı Olması Sence Normal Değil mi ?
Saçma İtirazlarda Bulunmayın . Admin Kendi Serverini Kendi Forumunda Tanıtmak İçin İzin Almıcak Heralde.
Saçma İtirazlarda Bulunmayın . Admin Kendi Serverini Kendi Forumunda Tanıtmak İçin İzin Almıcak Heralde.
Sacma sacma beyanlarda bulunmayın artık !
Kendı sitemızde oncelgıı kendı server tanıtımıza vermicezde kıme vericez ?
Kendı sitemızde oncelgıı kendı server tanıtımıza vermicezde kıme vericez ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)