emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Es Es kilitlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fsanem11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
Şike operasyonuna adı karışan teknik direktör Bülent Uygun ile Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi donduruldu, Kırmızı-Siyahlı taraftarın istediği oldu. Ancak Eskişehirspor'u kriz dolu günler bekliyor. Takımın kampında moraller bozuk. Yabancı transferleri suya düşüyor, yönetim ise hoca konusunda belirsizlik yaşıyor.

Eskişehirspor’da oldukça haraketli günler yaşanıyor. Önceki gün şike soruşturması kapsamında apar topar Kartape kampından alınan teknik direktör Bülent Uygun ile yeni transfer Mehmet Yıldız’ın yanı sıra sportif direktör Ümit Karan’ın gözaltına girmesi taraftarı ve camiayı şoka soktu. Kırmızı-Siyahlı futbolseverler, adı daha önce menacerlik skandalıyla da adılan Bülent Uygun’un gönderilmesini isterken, olağanüstü toplanan Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Uygun-Karan-Yıldız üçlüsünün sözleşmelerini dondurduğunu açıklamıştı.

Webo gelecekti ama...

Başkan Halil Ünal, “Yargı kararıyla böyle birşey yapmadıkları belirtilirse, bu arkadaşlarla ilgili net kararımızı açıklarız. Eskişehirspor’un adınının kirlenmemesi için sözleşmelerini dondurduk” dedi. Ancak yaşanan bu gelişmeler, kulübün ilerleyen süreçte bir hayli kriz yaşayacağının göstergesi. Öyle ki, transferi konusunda uzun zamandır uğraşılan ve anlaşmaya varılan Mallorca’lı golcü Pierre Webo, imza atmak için hafta sonuna kadar Türkiye’ye gelecekti. Fakat yıldız futbolcu, yaşanan flaş gelişmelerin ardından, kulübün durumunun belirsizliğinden ötürü ikilemde kaldı.

Bir daha çalışamaz

Aynı şekilde temas halindeki diğer transferler de gelmeye sıcak bakmıyor. Yönetim, teknik direktör konusunun netleşmesi için yargı kararını bekliyor, ama Bülent Uygun’un bir daha Eskişehirspor çatısının altında olmayacağı iddia ediliyor. Es Es, gizliden gizliye hoca arıyor. Kartape’de kamp yapan takım ise olayın şokunu derinden yaşıyor. Futbolcular moralleri bir hayli bozulurken, yardımcı antrenörler çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri