Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben sitede oturuyorum sitenin havuzu var neyse konuya gelelim ben yüzme bilmiyorum
hep çevrem her sabah yüzüyorlar ama ben bilmiyorum habire berkay neden gelmiyorsun gelsene yarın falan diyorlar bende valla yatıyordum işim çıktı bahanesiyle geliyordum taaaki bu güne kadar bu akşam çıkmaz olaydım dışarı dedilerki sabah 2 de gel havuza yoksa seni biz çıkaracaz falan ne yapacam
3 yaşındaki çocuk bile biliyor biz bilmiyoruz acil yardım :m08:
hep çevrem her sabah yüzüyorlar ama ben bilmiyorum habire berkay neden gelmiyorsun gelsene yarın falan diyorlar bende valla yatıyordum işim çıktı bahanesiyle geliyordum taaaki bu güne kadar bu akşam çıkmaz olaydım dışarı dedilerki sabah 2 de gel havuza yoksa seni biz çıkaracaz falan ne yapacam
3 yaşındaki çocuk bile biliyor biz bilmiyoruz acil yardım :m08:bak diyeceğim şeyler burda olmaz ama
aslında yüzmek cok basittir. Bende ilk basta bilmiyordum gercekten
.Bu zamanla olacak bir iş ama sana tüyo olarak bunları önerebilirim.
1-) Su yutmaktan ve kafanı suya batırmaktan korkma ölmezsin
2-) Vücudunu yerle paralel olarak tut ve parmaklarını birleştirip kulaç at
3-) Madde 2 yi yaparken ayaklarını da kullan
4-) Ciğerlerini geniş tut.Bunun için gün içinde nefesini ne kadar tutabildiğini ölç ve 2-3 saat başı dene
bu kadar
aslında yüzmek cok basittir. Bende ilk basta bilmiyordum gercekten
.Bu zamanla olacak bir iş ama sana tüyo olarak bunları önerebilirim.1-) Su yutmaktan ve kafanı suya batırmaktan korkma ölmezsin

2-) Vücudunu yerle paralel olarak tut ve parmaklarını birleştirip kulaç at
3-) Madde 2 yi yaparken ayaklarını da kullan

4-) Ciğerlerini geniş tut.Bunun için gün içinde nefesini ne kadar tutabildiğini ölç ve 2-3 saat başı dene
bu kadar

Tamam saol
ama önce bi kaç bahaneden arkadaşlarımdan kurtulaym 
ama önce bi kaç bahaneden arkadaşlarımdan kurtulaym 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)