- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Warrior Epic ... 
ijji sponsoru olanı indir

ijji sponsoru olanı indir

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Wolfteam'ı öneririm çok iyi grafikleri var.
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Genel olarak baktığımızda online oyun sektöründe bence en az yapılan oyun FPS ' dir.Şu ana kadar çıkan bütün FPS oyunlarını oynadım.En çok Crossfire dan zevk aldım çünkü apayrı bir oyun apayrı bir dünya.Süper bir oyun diyebilirim.Ama gülü seven dikenine katlanır, çünkü oyunda artık neredeyse herkeste hile var bunu açıkca görebilirsiniz.
Bu güne kadar hilesiz kalmış tek oyun gördüm oda wolfteam, oyunu türkçesi yokkende oynardım yani US serverinde.Güzel gelmişti o gün.Sana önerebileceğim hilesiz tek oyun wolfteam ama zor oyun oldugunuda belirtmek isterim.Bütün herkes pro neredeyse yada ben kötü oynuyorum ?
Ama şu günlerde 2 oyun gözüme takıldı biri Huxley diğeri Genesis AD.İkiside muhteşem ijji nin oyunudur.Fakat Genesis AD şu anda çıkmadı çıkınca indireceğim ve Huxley ide oynamadım en yakın zamanda oynayacağım.Huxley i tavsiye ederim güzel bir oyuna benziyor ama sanırım boyutu biraz büyük ?
Unutmadan birde AVA var.Oda ijji oyunu güzele benziyor ama biraz fazla iyi bilgisayar istiyor![]()
güzel anlatmışsın saol:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)