- Konular
- 65
- Online süresi
- 11m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 195
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha Önceden 3-4 Server da Gm lik yaptım. Sadece mt2 deil sro pvp server larındada Gm liklerim var Hatta Kendi Hamachi Server ımı kurmuşluğumda var günde 10 saat (ki Uzun bi süredir :m08: ) Online olduğumdan oyuna oyuncu toplamak bnm için çok kolay ayrıca hangi foruma bakarsanız bakın üye listesinde kogaoz vardır buda reklam yapmamı kolaylaştırır.
Uzun Lafın kısası Gm Arayanlar Bana Bu Adreslerden Ulaşabilirler :ka19:
kogaoz@turkmmo.com
Hiç Olmadı Özel Mesaj Atın Sürekli Online'ım
• Adınız : Ozan
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer : Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Çagdaş Mt2 - CrosSoulMt2 - CriminaLMt2 - NoKusuR Mt2 - Center Mt2 ve GreenRoad (Silkroad PvP si Kendim Kurmuştum)
• Günlük Online Süreniz : 10 saat
• Özellikleriniz : Oyuna Kolay Oyuncu Toplarım ve Günlük Online Sürem Yüksektir
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : kogaoz@turkmmo.com
• Ek Olarak; Senle Konuşup Anlaştıktan Sonra Ben Serverın Tanıtımını Her Sitede Yaparım O Konuda Rahat Olsun Kafan Serverında %90 Tutar Ama Ben Serverına Günde 100-200 User Getirdikten Sonra Ertesi Gün Benim Mesajlarıma Cevap Vermeyip Beni Tanımamazlıktan Gelirsen İşte Ozaman Bana Yazık Etmiş Olursun Doğru Sana Veya Serverına Hiç Bişey Yapamam Ama Belki Sonra Belki Öldükten Sonra Yani Ben Bunu Unuttuktan Sonra Senin Canını Yakabilirim Ve Normalde Katı Olmaya Bi İnsan Olsamda Bu Konuda Çok Katıyım Önce Gmlik Sonra Hizmet...
Not: ReverangeMt2 ve VictoryMt2'nin Sahibi Olan ...Ları Reklamınızı Yaptırdınız Userları Toplattınız G.tünüz Kalkdı Dimi 2 Günde 200 ü Aşkın User Topladım Lan Size Karşılığı Bumuydu Benim Emeklerimin Karşılığı Ban Mı? :ka10:
Uzun Lafın kısası Gm Arayanlar Bana Bu Adreslerden Ulaşabilirler :ka19:kogaoz@turkmmo.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hiç Olmadı Özel Mesaj Atın Sürekli Online'ım
• Adınız : Ozan
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer : Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Çagdaş Mt2 - CrosSoulMt2 - CriminaLMt2 - NoKusuR Mt2 - Center Mt2 ve GreenRoad (Silkroad PvP si Kendim Kurmuştum)
• Günlük Online Süreniz : 10 saat
• Özellikleriniz : Oyuna Kolay Oyuncu Toplarım ve Günlük Online Sürem Yüksektir
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : kogaoz@turkmmo.com
• Ek Olarak; Senle Konuşup Anlaştıktan Sonra Ben Serverın Tanıtımını Her Sitede Yaparım O Konuda Rahat Olsun Kafan Serverında %90 Tutar Ama Ben Serverına Günde 100-200 User Getirdikten Sonra Ertesi Gün Benim Mesajlarıma Cevap Vermeyip Beni Tanımamazlıktan Gelirsen İşte Ozaman Bana Yazık Etmiş Olursun Doğru Sana Veya Serverına Hiç Bişey Yapamam Ama Belki Sonra Belki Öldükten Sonra Yani Ben Bunu Unuttuktan Sonra Senin Canını Yakabilirim Ve Normalde Katı Olmaya Bi İnsan Olsamda Bu Konuda Çok Katıyım Önce Gmlik Sonra Hizmet...
Not: ReverangeMt2 ve VictoryMt2'nin Sahibi Olan ...Ları Reklamınızı Yaptırdınız Userları Toplattınız G.tünüz Kalkdı Dimi 2 Günde 200 ü Aşkın User Topladım Lan Size Karşılığı Bumuydu Benim Emeklerimin Karşılığı Ban Mı? :ka10:
Son düzenleme:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben seni oyunuma alıyorum kardeşim msn ekledim..
- Konular
- 65
- Online süresi
- 11m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 195
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
Ben seni oyunuma alıyorum kardeşim msn ekledim..
kardeş senle hala iletişim kuramadık msn doğru eklediğine emin misin?
- Konular
- 2,077
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 2,992
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 386
- MmoLira
- -1,011
- DevLira
- 0
kurallara uygun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)